Target sælger mid-century moderne møbler til en stjæle

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Target har været antydning om udgivelsen af ​​sin nye budget midten af ​​århundredes moderne møbler linje hele sommeren. Spændingen dræbte sandsynligvis et par design fanatikere. For de overlevende, Project 62, er detailhandlerens skandinaviske mod / midten af ​​århundredes moderne samling af møbler og hjemmeaccenter endelig tilgængelig online.

Ifølge Target var "1962 et stort år. Modernistisk design ramte sit højdepunkt og flyttede ind i boliger over hele landet. Og i Minnesota blev Target født - med den revolutionerende idé at fejre design for alle. Projekt 62 belyser denne arv med en samling af moderne stykker til daglig brug. "

Har du lyst til at få et hip og moderne hjem uden hit til din tegnebog? Tjek disse fantastiske stykker (og prislappen!) Fra deres samling på næsten tusind. Vent ikke for længe for at få din, tilgængelighed og farveindstillinger ændres dagligt.

Antwerpen 44 "Underholdning Stand, $ 260. Perfekt til din optagelsessamling eller fladskærms-tv.

En fabelagtig og faux square terrarium til dem blandt os uden en grøn tommel, $ 17.

En modernistisk tufted multifunktionsbænk: Copan Mid Century Bench, $ 140

Delavan Tripod Floor Lamp, $ 80. Fås i 4 farver, herunder guld, sølv og sort.

Et øjeblikkeligt abstrakt moderne væggalleri kan være dit med denne indrammede 3 kunstpakke til $ 65.

Hafley 2 skuffen Storage Console til $ 100 er perfekt til din entryway eller stue. Findes også i 2 andre farver.

Siegel Pull tufted og polstret seng begynder på $ 420, afhængigt af størrelsen, og kommer i et par stofindstillinger. Eller du kan bare få hovedgavlen, fra $ 210.

Ogee puden er retro chic for kun $ 17.

Stor i små rum og hvor som helst du har brug for opbevaring, er Loring 34 "Bogreol $ 200 og er bygget med en metalramme og smukke trækornedetaljer.

Hexagon Wall Cubby har hylder, et spejl og kroge for at gøre funktionen kølig igen. $ 25

Hillside Console Table er kun $ 100 og er en stor arkitektonisk minikonsol til dit køkken, entré eller stue.

Loring Skrivebord er en stilfuld combo af hvid eg og en sort metal ramme til $ 110. Du kan tilføje den koordinerende bogreol for yderligere $ 100.

Oster Chrome Base Slipper Chair leveres i sort eller hvid og koster $ 200 hver.

For kun $ 30, hvorfor ikke købe et par af disse vægdekorationer og bruge dem som hovedgavl?

Den franske søm på Troxell Small Ottoman tilføjer et skræddersyet udseende til disse daglige terninger. $ 80 hver.

Den smukke tabel base af Emmond Mid Century 72 "Tabel til $ 400 er ren midten af ​​århundredes stil. Vist med Holmdel Chair, som kommer i flere farver til $ 100 hver.

Du vil hænge rundt om morgenbaren lidt længere takket være Ewing 24 "Counter Stools, $ 70 hver eller få de højere 29" Ewing Barstole til $ 80 hver.

For $ 130 kan du få Whitney 3-pakke accent tabeller, der stables til opbevaring. Brug dem til at erstatte et stort kaffebord.

Hvad er dit yndlingsstykke fra Target's Project 62?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar