Tates friske og smukke børnehave indretning

Planteskoler er vanskelige, fordi folk forsøger at forestille sig, hvordan en baby ser verden ud, og de forsøger at gøre planteskolen så sød og smuk som muligt, når de faktisk ikke har nogen anelse om, hvad barnet virkelig mener. Men børnehaven er ikke kun for barnet. Det er også for forældrene, en mulighed for dem at gøre sig klar, til at arbejde sammen og at føle sig forberedt.

Dette er Tates børnehave. Det blev designet af Kristen fra Cottage Modern, der ønskede et friskt og lyst børnehave til sin nye baby. Hun besluttede at gå med en frisk men delikat farvepalet, så hun valgte at gå med toner af hvid og aqua. Det meste af værelset er hvidt med blå og orange rører overalt, hvor du ser ud. Hun ønskede også at tilpasse børnehaven, så hun lavede nogle søde kortbreve og arrangerede dem over krybbe.

MoreINSPIRATION
  • 20 Smukke Baby Boy Nursery Room Design Idéer Fuldt af Komfort og Sjov
  • Opnå en smuk baby børnehave
  • 10 søde og elegante børnehave design ideer

Den osmanniske pouf ser så smuk, sart og blød ud. Du vil bare sidde der og smelte inde i den. Det ligner en kokoskage stykke kage. Tæppet er også smukt og puffet. Gardinerne har samme aqua accent som i lampen, legetøjskassen og alt andet tilbehør. Orange er også en vigtig farve, der er brugt som accent tone. Det er også en komplementær farve, der naturligt kombinerer med blå. {Fundet på houseofturquoise}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar