Teak Root spisebord lavet af genvundne materialer

Unik og altid anderledes, er dette spisebord kun lavet til ordre. Det har et meget smukt design baseret på et meget simpelt koncept. Bunden af ​​bordet er en teakrod. Det er lavet af træ og det måler 60cm x 43cm x 76cm. Basen er stjernen i dette design, og det er det mest iøjnefaldende element. Derfor er toppen lavet af gennemsigtigt glas, for ikke at komplicere designet og for at distrahere opmærksomheden fra bunden.

Øverst på bordet er lavet af 15 mm tykt, ekstra hærdet glas. Basen og toppen er en perfekt duo. Sammen danner de dette fantastiske udsagnsstykke, der let bliver opmærksomt i enhver spisestue, stue eller køkken. Bordet er et moderne møbel og det er et godt accentelement. Bunden af ​​bordet er lavet af 100% genvundet teak, og det gør hver tabel unik. På grund af de naturlige egenskaber ved hvert stykke træ vil der være forskelle i form af tekstur, form og farve. Disse er elementer, der gør hver tabel unik og umulig at genskabe.

MoreINSPIRATION
  • Massiv Teak Megan Spisebord
  • Moderne og naturlig Float spisebord med en unik base
  • Spisebord med Stenbase af Vicenza Shapes

Bordet var designet til at blive brugt i spisestuen. Glaspladen har en firkantet form, og det gør bordet velegnet til op til fire personer. Det er et kompakt spisebord designet til at blive beundret. Bordet leveres med bunden separat, og den skal monteres på stedet. Det er en simpel proces, der kun tager et par minutter. Tilgængelig på stedet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar