Tel Aviv-lejlighed tilpasset til et studiearbejdsområde

En lejlighed er ikke kun et potentielt dejligt familiehjem, men det kan også bruges til andre formål. For eksempel er denne lejlighed i Tel Aviv i øjeblikket et studiearbejdsområde, og det var skræddersyet til kunstneren. Selv om det kun måler 20 kvadratmeter, er det rummeligt nok. Lejligheden blev omdesignet af israelske arkitekter Ramaan Stern og Shany.

Studiet har en meget stor opbevaringsenhed. Det har flere skuffer og opbevaringsrum og det var specialfremstillet. I det vil kunstnerne gemme en stor samling 2D stykker fra 40'erne til i dag.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed fordobler som et designstudio og legeplads
  • Forskel mellem stuelejlighed og et soveværelse
  • Luksuriøs Tel-Aviv-lejlighed designet af Lanciano Design

Hvert stykke blev målt og har sit eget lagerplads specielt designet til det. Væggenheden har et simpelt og rå design. Den er lavet af hvid birketræ, ligesom gulvet, så der er en meget god sammenhæng i hele rummet.

Vægmonterets kompakte design opretholder en enkel indretning, og dens kompleksitet bliver kun synlig, når skufferne åbnes for at danne en smuk mosaik af forskellige former. Denne udførlige opbevaringsstruktur er ikke den eneste interessante ting i studiet. {Fundet på designboom}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar