Temperaturfølsomme vandhane til moderne hjem

Kender du de små prikker på vandhanerne, der viser dig hvilken vej at flytte den til koldt eller varmt vand? De er der simpelthen af ​​praktiske årsager. Men nu har en ny generation af vandhaner dukket op, og de har ikke længere brug for disse vejledende, fordi de arbejder med forskellige teknologier. Disse er temperaturfølsomme vandhaner, som blot ændrer farven efter vandets temperatur.

Temperaturfølsom LED-krane.

Denne futuristiske LED-krane er en fantastisk opgradering til ethvert badeværelse. Den har en solid messingkonstruktion og krom finish på et enkelt, moderne design med geometriske former. Det er meget nyttigt for børnenes badeværelse, men også for ældre mennesker, der har svært ved at se de små farvede prikker, der angiver temperaturen på de traditionelle vandhaner. Tilgængelig for 50 $.

Elektronisk Badehåndtag Mindre Håndtag.

Denne fancy ting er også en LED vandhane. Udbydes af Hansa, den har et minimalistisk design med rene og enkle linjer og en kanal gennem hvilken vandet strømmer. Kanalen ændrer farve efter vandets temperatur og forskellige nuancer kan vises. Tilgængelig for 2.400 $.

Stænk vandhane.

Dette er sprinklerhanen. Lavet af kobber, det bevarer sin styrke og form ved høje temperaturer, og den har også stærke antioxidantegenskaber. Multi-coating processen gør det muligt at vise ensartede farver og have stor korrosionsbestandighed. Tilgængelig for 175 $.

Krusningsarmatur.

MoreINSPIRATION
  • Touch Kraner af Jordan Tomnuk
  • Spektakulære Badeværelsekraner Ved Blæksprutte Design München
  • Soft Touch Water Control af Kaesch erstatter dit badeværelse kraner! Sans for stil

Dette vandhane imponerer ikke kun med sin moderne struktur og skærm, men også med dets design. Det hedder Ripple Vandhane og det blev designet af Smoth Newman. Det er nemt at se, hvor navnet stammer fra. Vandet skaber krusninger, som det flyder, og det bestemmer også farven for at ændre sig i forhold til temperaturen. Tilgængelig på stedet.

Tryk på vandhanen.

Moderne vandhaner kommer med alle andre fantastiske og nyttige forbedringer ud over de temperaturfølsomme designs. For eksempel er dette Touch kranen. Det er selvfølgelig et berøringsfølsomt vandhane, og det har et meget simpelt design, der ligner de traditionelle.

Glød LED-vandhaner.

Dette er Glow kranen, også en moderne skabelse. Det er en LED-vandhane, der er tilgængelig i tre forskellige muligheder, med røde, blå og grønne nuancer, der farger vandet i overensstemmelse hermed. Lyset er subtilt, dog stærkt og nemt at skelne. Tilgængelig på stedet.

LED-vandhaner med åben topudløber.

Vandfald badeværelset vask vandhanen fungerer på samme princip, som vi har beskrevet hidtil. Det er et farveændrende LED-vandhaner, der ændrer farve efter vandets temperatur. Det har et slankt og moderne design, og det vil se smukt ud i ethvert moderne hjem. Tilgængelig for 100 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar