Fristende Calla Badekar af Jurii Cegla

Udover det faktum, at vinterferie bringer os meget glæde og entusiasme, er der mange ophidsede øjeblikke, der tidligere kommer deres ankomst. Disse øjeblikke er relateret til ting som at rense huset, forberede dekorationerne og finde den perfekte mad og de rigtige julegave.

Måske de øjeblikke, der ikke bringer os for meget glæde, er relateret til husholdning. Vi forsøger at få hvert hjørne af vores hus til at fungere og få det reneste sted, vi har mødt, hvor vi kan føle sig hyggelige, komfortable og sikre. Disse dage var jeg også meget optaget af ting som at rense støvet, vaske vinduerne, tjekker garderobeskabe, omlægge nogle andre steder i huset og min liste er ikke overstået endnu. Efter så meget støv og arbejde var alt, hvad jeg havde brug for, et dejligt bad en god lur, som kunne få mig til at blive en ny person.

MoreINSPIRATION
  • Ukonventionelle Æggeskal Bathtub af Toby Nowland
  • En afslappende Rhapsody Bathtub Design fra Pearl Series
  • Vitra Noa Badekar

Måske kunne et Calla badekar få mere afslappende end min almindelige badekar. Som navnet siger, er dets interessante og moderne design inspireret af elegansen af ​​en calla blomst. Selvom det ikke har noget andet spektakulært, lykkedes det sin designer, at Jurii Cegla kunne skabe det perfekte sted, hvor du kan slappe af og føle dig god til de italienske sanitetsproducent TEUCO. Tag et kig og hvem ved måske du vil blive fristet til at prøve det!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar