Terrassen er genialt sænket for at lade lyset komme til London Home

Dette lyse, lyse London hjem var forestillet afScenariearkitektur. Det Gransden Avenue Projektet var designet til at give en familie af tre mulighed for at interagere inden for et fleksibelt og engagerende miljø. Men det begyndte ikke helt på den måde.

"Webstedet var udfordrende, da det er en del af en terrasse, der åbner ud til et hårdt anlagt internt rum" og parkeringspladsen, sagde arkitekterne. "Nøgleelementerne i vores kort var at udnytte dagslyset så meget som muligt, samtidig med at der opretholdes et varmt boligareal og at have et grønt område, der kan ses fra stuen."

"Ved at sænke og glasere en del af tagterrassen kunne vi skabe en tagterrasse, der kan nydes fra køkken og opholdsområder," sagde de. "Vi gav også en central kerne til huset, der lader lys trænge ned til første sal, samtidig med at der skabes et kontinuerligt flow gennem andet niveau."

Dette 2 766 kvadratmeter London hjem kombinerer den skarpe elegance af et gallerilignende interiør med den varme, som kun et familiehus kan udstråle. Masser af designelementer gør dette hjem skiller sig ud; hvilke er dine favoritter? [Fotografi af Matt Clayton]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar