Thailand Wood Prefab Houses

Dette projekt er lavet af en nonprofitgruppe af studentarkitekter - designet disse usædvanlige træfabrikker, Soe Ker Tie Hias, som oversætter til "Butterfly Houses" i Noh Bo, Tak, Thailand. Butterfly Houses er miljøvenlige lavet med naturlig ventilation. Husene er fremstillet af bambus og præfabrikeres og monteres på stedet og tilføjer til deres bæredygtige appel.

Det er ikke et meget holdbart og elastisk hus, men det er stadig meget kreativt. Det er et interessant hus med et kreativt design. Det er ikke så ofte, at du ser sommerfuglhus lavet af bambus. Det har mere end en usædvanlig form og et originalt materiale valg. Det har også det kølige naturlige ventilationssystem. Det er bare et lille projekt, men måske vil ideen komme i gang, og det vil blive indarbejdet i større projekter.

MoreINSPIRATION
  • Nogle af Detroits forladte huse fotograferet af Kevin Bauman
  • Enkeltfamilie prefab hjem beliggende i Kirkland
  • Træhuse eller huse i træer?

Dette hus blev ikke lavet for faktisk at kunne bo i det. Det var mere som et kunstprojekt. Det kunne stadig gøre en lille tilflugtssted for dem, der har brug for en lille fred og ro, et stykke tid væk fra byen, hvor de kan være alene med deres tanker. Det er faktisk et godt sted for meditation. En anden interessant detalje er at husene er præfabrikerede og faktisk monteret lige der på stedet. Det betyder, at du kan pakke dit hus og lade hvornår du vil. Det er som den næste generation, hvis telte. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar