DIY Bright Thankful Pumpkin Home Decor

Siden Halloween er overstået, kan vi nu gå videre til at skabe sjove projekter til efterårssæsonen eller til Thanksgiving! Men da vi kommer ind i den travleste tid på året, ønsker du ikke at bruge dage på dage, der laver et projekt. Så i dag skal jeg vise dig, hvordan man laver et simpelt fald / Thanksgiving Day inspireret hjemmedé, der kan laves i kun 3 nemme trin. Projektet jeg vil vise dig hvordan man laver hedder Bright Thankful Pumpkin Home Decor!

Nu før vi kommer ind i projektet, ville jeg kort nævne et par ting, som du bør tænke på, inden du laver dette projekt. Til at begynde med handler dette projekt om at dekorere græskar for at stave et bestemt ord ud. På grund af det skal du tænke på hvilket ord du vil vælge, da det vil bestemme, hvor mange falske græskar du skal bruge. For eksempel er ordet "thankful" 8 bogstaver, hvilket betyder at du har brug for 8 græskar. For det andet skal du tænke på størrelsen af ​​dine falske græskar. Dette er vigtigt, fordi du vil have dine græskar til at passe ind i det rum, du vil vise dem. Mit forslag er at vælge et ord, der er mindre end 10 bogstaver og at bruge mini græskar i dette projekt.

Så for at finde ud af, hvordan du laver din egen Bright Thankful Pumpkin Home Decor, fortsæt med at læse nedenfor!

forsyninger:

 • 8 falske græskar
 • Træ bogstaver, der stave ordet "taknemmelige"
 • DecoArt Americana Acyclic Paint
 • Skumbørste
 • Knapper Galore og More Autumn Petals (valgfri / ikke afbildet)
 • Twine (valgfri / ikke afbildet)
 • Hot Lim Gun + Limsticks (ikke afbildet)
 • Sakse (ikke afbildet)

Trin 1: Farver hver af dine falske græskar og sæt dem til siden for at tørre.

MoreINSPIRATION
 • Opdateret græskarprojekt - En frisk tage på efterårsdekoration
 • 15 Glam Pumpkin Designs Til En Glitzy Fall Og Halloween Decor
 • Lav en træ græskar kurv til efterår

Trin 2: Brug din varme limpistol, lim på et træbrev til dit falske græskar.Fortsæt med at gentage denne proces med dine andre græskar.

Crafty Side Bemærk: Jeg malet mine træ bogstaver en "off-white" før jeg limte dem på min falske græskar. Imidlertid maler du dine træ bogstaver er et valgfrit trin.

Trin 3: For at tilføje lidt ekstra pizzazz til dine græskar skal du binde nogle brune garner omkring gryntets stamme og varm lim en retro efterårsblomst til toppen. Fortsæt med at gentage denne proces med dine andre græskar.

Når alle dine græskar er blevet dekoreret, er du klar til at vise dem!

Som du måske har bemærket, valgte jeg at male mine græskar i farver, som ikke er "traditionelle" til efterårssæsonen. Personligt har jeg altid været fan af de faldende projekter, der er unikke og ikke bruger traditionelle ferie- / sæsonfarver. I dette tilfælde ønskede jeg at gå med en 60- eller 70-farveskema. Men da dette projekt er så tilpasseligt, er mulighederne for at dekorere dine græskar uendelige!

Hvis du lavede dette projekt, hvilket ord ville du vælge for dine græskar?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar