Thanksgiving Centerpieces med hovedpulver

Med Thanksgiving sæsonen nærmer sig, kan du være begyndt at overveje, hvad din Thanksgiving bord setup vil være i år. Hvis du er vært for måltidet, kan du sandsynligvis bruge lidt inspiration til at komme op på en smuk, unik og (måske overhovedet) enkel måde at dekorere tablecape på. Gode ​​nyheder: De søde, små hvide græskar kan være dit hoppepunkt, og et smukt og indbydende Thanksgiving centerpiece er ikke for langt væk.

I denne artikel vil du se en trin-for-trin metode til at sammensætte et Thanksgiving centerpiece med hvide græskar. Den første er et mere rustikt udseende, den anden er mere klassisk. Uanset hvad du kan vælge fra samlingen af ​​billeder her, hvilke detaljer passer dig til din egen stil, rum og ferieoplevelse. God fornøjelse.

Mini hvide græskar er let tilgængelige på dette tidspunkt af året, fra landmænds markeder til købmandsforretninger, du er sikker på at finde de størrelser og former, du elsker. Disse enkle cremetiske skønheder er en dejlig centerpiece katalysator - hvid til at låne en subtil elegance til bordet og varm nok til at føle sig som et fald.

Rustik Thanksgiving Centerpiece med hvide græskar

Den primære ting at huske om rustik Thanksgiving indretning er, i et ord, tekstur. Burlap giver en dejlig løsvæv tekstur. Der findes en række forskellige farveindstillinger i burlap, men naturligt ligger altid et smukt fundament.

Saml varer i hele dit hus, der minder om kurvvæv eller druer. En vævet hornhinde arbejder smukt på Thanksgiving bordet.

Hvis du ikke kan finde kurve eller vævede varer, du elsker, skal du overveje at gå udendørs og finde et par af Moder Naturens naturlige dekorationer - pinecones er øverst på denne liste. Sørg for at vaske dem forsigtigt i varmt vand, hvis du skal bruge dem på spisebordet.

En anden ægte naturlig dekoration, du kan bruge på dit Thanksgiving bord er nogle hvede eller græs toppe. Et par sparsomme spidser kan se skarpe og søde og låne dit centerpiece en god vertikal berøring; et armfulde græs ville se godt ud af en chunkier vase. Husk at overveje hotellets sæsonbestemte allergier med dette.

Mens du køber dit hus eller kigger rundt i byen for nogle odds og ender for at udfylde hullerne på dit Thanksgiving-centerpiece, kan du overveje gravitating mod lidt rustede stykker. I midten af ​​bordet giver disse (selv rigtige rust) en autentisk rustik appel.

Du kunne stoppe der med tekstur og natur og skabe et dejligt rustikt Thanksgiving centerpiece omkring de hvide græskar. Og du kan også se på at give en lille glans.

Noget gnistrende eller skinnende i samme farvefamilie som resten af ​​din rustikke indretning (fx dette sequined håndværk græskar, eller et guldspraymalet minipumpkin) vil gå langt i at gøre midtpunktet mere følsomt.

Sidst men ikke mindst er en subtil måde at tilføje variationer på glans på at indarbejde noget klart glas - en vase eller to eller endda et spejl, der kan lægges fladt. Disse opretholder den aut naturlige farvepalet, men de tilføjer et element af skinne, der er vigtigt for mange, når man spiser.

Nu hvor du har samlet dine varer, er det tid til at lade kreativiteten sparke ind. Start med din duge og / eller bordløbere. I dette tilfælde er en burlap runner over almindeligt bord fundamentet for det rustikke Thanksgiving centerpiece.

Efter inspiration fra denne artikel om kreativt dekoration til efterår med et simpelt hvidt lys, vælg noget, der vil tilføje en lille højde til dit centerpiece. I dette tilfælde starter en klar glas apoteker med chunky hvidt lys og små hvide bønner os.

Sørg for at de hvide græskar er en integreret del af centerpiece, de arrangeres tilfældigt her, "spildes" ud af hornhornet.

Oprethold balancen ved at holde de to større udsmykningsprodukter (her, hornhinden og apotekeren) adskilt. Spred brugen af ​​hvide græskar igennem midtpunktet, så de kan være et forbinder "tema". Hvis du bor ved adage, er "mindre mere", kan du blive gjort her og nu med dit Thanksgiving-centerpiece.

Hvis du vil have lidt mere, skal du dog overveje at lægge et spejl eller andet skinnende objekt på bordet på din feriefest. Pas på at parre en glans med en tekstur for at opretholde balancen. Især når skinnet er reflekterende (som et spejl), og at refleksionen fremhæver tekstur, får du et smukt knæk for din tekstural buck.

Med hornhorn og pinecones sammen er der en visuel masse af naturlig tekstur, der, mens det er smukt, føles lidt tungt. Opbrud sådanne masser (selv når teksturerne er forskellige, læser de stadig som det samme) med noget modsat. I dette tilfælde, en sequined guld græskar.

I et forsøg på at afbalancere lys og mørke over midterstykkets længde blev nogle hvide rustne vognhjulskonstruktioner grupperet med hornhornet, mens pinecones er placeret tungere på siden med hvidt lys, hvide bønner og hvid græskar.

MoreINSPIRATION
  • Pass Pumpkins: Thanksgiving Centerpiece Ideas
  • 10 Thanksgiving Middag Centerpieces
  • Stakket Metallic Pumpkins Centerpiece til efterår

En anden detalje, der skal overvejes, er balancen mellem store og små, lyse og mørke og teksturerede og glatte.Disse DIY acorns passer fint ind i centerpiece for at udfylde nogle hvide mellemrum huller. Igen er dette en præference ting - du kan tilføje flere eller tage væk elementer vist her for at passe til din smag.

Der er noget lækkert, for mig, om to græskar sidder ved siden af ​​hinanden - en alle blingede ud og den anden vævede af druer. Og nabo disse, en ægte pinecone og en kunstig eikel. Jeg elsker grupperinger af dette.

Det store horn (hornhorn) er særligt sjovt at dekorere, da det ser bedst ud, når det er overfyldt.

Og vores mini hvide græskar er en perfekt vært for alle ting. Naturlig, elegant, særskilt, glat og perfekt proportioneret til centerpiece.

Nogle enkle stedindstillinger fuldender det rustikke Thanksgiving-centerpiece. Føles det ikke bare som hjemme?

Glade rustikke, organiske, jordiske, moderne Thanksgiving.

Simple White Thanksgiving Centerpiece med hvide græskar

Hvis du vil give dit Thanksgiving bord lidt mere klassisk og / eller formel æstetik, vil dine hvide græskar tjene dig godt.

Indstilling af græskar på en slags "mount" (som disse super simple guldblader marmor hex bakker) vil gøre dem til at se mere formelle og mere elegante ud, uden at fjerne deres høstens sjæl.

Et farveskema for at give centerpiece et mere raffineret udseende er ret simpelt: hvid og guld.

Bland dine hvide græskar ind i guldgenstande, som guldlysestager. Jeg fortæller dig, disse hvide græskar er utroligt alsidige. De bevæger sig godt i enhver skare.

Hvis du har tapers på lysestager, vil du gerne indarbejde et andet objekt med en vis højde (medmindre lysene er centreret i centerpiece). En stor krukke eller vase vil gøre tricket. Hvis du har store hvide hortensiablomster til at fylde toppen, ville det være endnu bedre.

Ligesom det rustikke bordindretning, vær ikke bange for at blande græskar hele vejen igennem dit hvide Thanksgiving centerpiece. De skaber sømmen, der binder hele udseendet sammen, selvom selve stykkerne ikke er helt kompatible på egen hånd. (Eller selvom de er.)

Del 2: Symmetrisk Hvid Thanksgiving Centerpiece

For at være ærlig var der noget ved den store, klumpede, tomme kande, der ikke talte til mig for et mere elegant Thanksgiving-centerpiece. Hvis du kan lide udseendet, stort - lad det inspirere dig til årets fest.

Centrering af det højeste objekt, i dette tilfælde de hvide koniske stearinlys, kan du placere objekter og arbejde dig udad. Brug en slags symmetrisk varians - gå fra højeste til korteste eller mest visuelt signifikante til mindst eller mørkeste til lyseste eller noget. Men brug dette som en retningslinje; det behøver ikke at være for struktureret.

Når du sætter bordet til Thanksgiving med et sådant centerpiece, kan du godt lide enkle, lysindstillinger ... med et strejf af guld.

Disse større tallerkenplader blev fundet i år på en dollarbutik, og jeg kan godt lide strukturen, de giver bordet.

Mens midtpunktet kan sætte scenen og være et talepunkt, er det virkelig det selskab og kærlighed, der gør Thanksgiving, hvad det er.

Men et smukt Thanksgiving centerpiece går for at vise dine gæster, hvordan du føler om dem, og det sætter måltiden fra hinanden som noget specielt. Og for at tænke det hele startede med et par mini hvide græskar.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar