Thanksgiving Setups for redskaber - sidste minut detaljer for en perfekt middag

Thanksgiving Day nærmer sig hurtigt, og det er så tæt, at du næsten kan smage de vidunderlige retter du vil forberede. Men for at alt skal være perfekt, skal du også tænke på mange andre små detaljer. Hvordan skal du for eksempel vise redskaber på bordet? Det er jo ikke et afgørende element, men det er en, der vil fuldføre hele oplevelsen.

Hvis du planlægger en mere rustik Thanksgiving middag, så er en papirredskaber ikke det bedste valg. I stedet kan du lave en ud af burlap. Du skal også bruge en stencil, tags, garn og bånd. {Found on iheartnaptime}.

En ide ville være at lave nogle minimalistiske redskaber kuverter. Opret et dokument, der ligner det, du ser på billederne, brug en skrifttype, som du kan lide, og udskrive den, og fold den derefter. {Fundet i decoist}.

MoreINSPIRATION
  • Udsmykningstips til en perfekt Thanksgiving middag
  • Kobber Skrive Thanksgiving Middag Plader
  • 10 Thanksgiving Middag Centerpieces

Du kan prøve noget lidt mere farverigt. Du kan enten udskrive designet allerede i farve, eller du kan vælge en sort og hvid tilgang og farve redskaberne selv for at give dem mere karakter. {Fundet på theidearoom}.

En minimalistisk tilgang kan være et perfekt valg, hvis din bordindretning også er enkel generelt. Lav et dokument, vælg en skrifttype, udskriv den på hvidt papir og brug også et hvidt serviet. {Fundet på abirdsleap}.

I stedet for at lave redskaber eller konvolutter kan du prøve noget andet. Kan bruge træ bestik og dyppe bunden af ​​redskaber i maling. Brug derefter garn til at binde redskaber sammen med en bue. {Fundet på festligheder}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar