Det er så 2013 ... Trends det er på tide at sige farvel til i 2014

Hvert år bliver vi spændte over de nye tendenser, der brister på scenen. Har du dog nogensinde holdt op med at tænke på stilarter, der kunne være på vej ud? Hvis du vil have dit hjem til at være på trend, skal du begynde med at udrydde alt, hvad der er forældet, før du kan begynde at bringe alle de nye design. Det er præcis, hvad dette indlæg er her for at hjælpe dig med. Læs videre for at opdage nogle trends, som du bør overveje at kysse farvel til i år ...

Woodland Creatures.

Sidste år tog vi godt imod skovlevende væsener i hjemmet. Fra ugler, til hjorte, til ræve - det var utvivlsomt en sag at bringe udendørs inde. Denne tendens er dog overudnyttet til at sige mildt. Der er intet originalt eller innovativt at udforske. Som følge heraf siger designeksperter, at denne trend er bestået, at den allerede er solgt efter dato.

Granit bordplader.

Hvis du i øjeblikket har granit bordplader i hjemmet, foreslår vi ikke at du slippe af med dem og købe nye. Det kan trods alt være ekstremt dyrt! Det er dog usandsynligt, at folk vil investere i granit bordplader i 2014. Hvorfor? Nå som sagt - de er dyre, men de er også uforudsigelige. I stedet for at vende sig til kvarts, er dette indstillet til at tage granitkrone i år.

Alle hvide køkkener.

MoreINSPIRATION
  • En Sneak Peak På Design And Decor Trends For 2013
  • Hot nye hjemtendenser til 2014
  • Forår 2014 Trends: Fra farver til accenter

Lad os blive i køkkenet til den næste utrolige trend! Det er på tide at bringe lidt farve ind i dit liv i 2014. Tale farvel til almindeligt hvide køkkener. Dette er en trend, der har været i mode i mange år nu. Men i år er det tid til at gå efter noget med mere varme.

Ikat udskriver.

Desværre er ikatbilleder blevet overbrugt til det punkt, hvor de nu ses på papirbestik. Dette har gjort udskrivningen ikke til gavn. Typisk forbundet med ekstravagance og storhed, synes dette mønster at have mistet sin flair.

Matchende møbelsæt.

Borte er de dage, der matcher din sofa med dit sofabord med din armstol og spisebordet osv. Dette udseende er for ridset og uinspireret. Det er tid til at blande og matche. Lad din personlighed skinne igennem!

Så der har du det du kender nu alle de tendenser, der desværre er så 2013! Men hvad er der for det kommende år? Du kan tjekke vores 'Hot New Home Trends for 2014' indlæg. Du finder nogle gode tips til opdatering af dit hjem i løbet af det kommende år!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar