De 11 hurtigst voksende tendenser i Hotel Interior Design

Moderne hoteller er klogt tilpasset hurtige sociale forandringer med kreative løsninger. I dette indlæg vil vi dække 11 af de mest slående indretningstrends, der forme dagens gæstfrihedsscene. Fra omlægning af gæsteværelseskonfigurationer for at sikre højt tilpassede oplevelser, forvandler hotelejere boligindretninger til højdepunkterne for enhver flugt. Uanset om du ejer et hotel eller planlægger din næste forretningsrejse i udlandet, her er nogle af de nye vendinger i branchen:

# 1. Lobbyer forestillede sig som dynamiske multi-use rum

På Freshome har vi set mange hotelprojekter fokuseret på at tilbyde et slående første indtryk. Vigtigheden af ​​indgangslobbyer vokser, da sociale møder bliver mere og mere afhængige af dette særlige hotelområde. Med den nye forretningsrejsende trend bør hotellobbyerne tilbyde et multifunktionsrum til afslappede såvel som formelle foredrag, der arbejder på bærbare computere og tilslutter forskellige enheder. Det betyder, at en enkel sofa-sofabord arrangement ikke vil skære det. Kreativ rumsegmentering er nødvendig, der giver både intime og sociale zoner samt møbler, der leverer komfort og funktionalitet. Flere ekstravagante indgangsfunktioner i dagens nye hotelmarked omfatter store grønne vægge, indendørs vandfald, store lysekroner og multimediestationer.

# 2. Rethinking Guestroom Konfigurationer

Ikke længere er den klassiske sengebordsboks combo nok til at gøre et hotelværelse føles indbydende. I dagens verden forventer gæster overraskelser og hvor ellers, men væk hjemmefra. Sandsynligvis hvorfor hvert interiør i den moderne gæstfrihedsindustri er meget forskelligt fra det næste. Kreative kontorer for forretningsrejsende, interessante tv-paneler og en ekstra sofa ved siden af ​​kingsize-seng er blot nogle af de vigtigste ingredienser til et trendy hotelværelse. Vi har også set farve eksplosioner og eklektisk indretning mixer, som helt sikkert kan appellere til gæster, der ønsker at opleve unikke indkvartering.

# 3. Spa-lignende badeværelse funktioner

Badeværelser stoppede opfattes som hjælpeværelser, mellemrum, der skulle minimeres, for at udvide beboelsesområder. Den moderne turist forventer mere end han kommer hjemme i sine rejser. En badeværelse med spa-lignende funktioner er en åben invitation til afslapning og en sikker-bevis metode til elskende gæster gennem løftet om ephemeral luksus. Tænk en-suite soveværelser, vandfald brusere, overdimensionerede badekar, hans og hendes dræn, gigantiske håndklæder, skønhedsprodukter og masser af plads.

# 4. Ikke bare en restaurant, men en destination i sig selv

Få hotelrestauranter baserer stadig deres appel strengt på "praktisk gennemførlighed". Madlavning er en kunst, og det skal også være "udstillingsrummet". Vi har set flere og flere hotelrestauranter forvandlet til mindeværdige rum gennem design. Temaer anbefales stærkt, skubber kreativitet til nye højder og gør hvert sted til en destination i sig selv.

# 5. Sløring indenfor udendørs grænser

Sensoriske oplevelser går langt. Dette "princip" var godt integreret i den vifte af tjenester, der tilbydes af moderne hotelejere, som kæmper for at holde indendørs udendørs overgang som "æterisk" som muligt. Ikke kun er hotelværelser udvidet gennem store dæk og terrasser, men naturen bringes ind på alle mulige måder. Træpaneler, stendekorationer, frodige grøntområder, indendørs vandfald - disse er blot nogle af de elementer, der bruges til at frigøre hotellets gæster.

# 6. Grønne funktioner

Bæredygtighed er et følsomt problem for hotellets ejere, da de gør deres bedste for at minimere omkostninger på kort sigt. Men at være foran spillet er vigtigt, hvilket nogle gange fører til innovative ideer. Overdimensionerede vinduer til naturlig belysning, naturlige byggematerialer, grønne vægge og grønne tage, genbrugsbås til gæster, elektroniske vandhaner, lokalt dyrket mad til madlavning og gråvandsgenanvendelse er blot nogle få af hotellets trends for at blive grønne.

# 7. Fokus på lokal kunst

Det er en ægte skam, at moderne arkitektur sædvanligvis afviger fra lokal oprindelse. Nogle gange ser vi på et hus på Freshome, og dets design fortæller os intet om dets placering. Heldigvis indser flere og flere hotelejere, at tilføjelse af lokal kunst i deres designordning forbedrer gæsternes opfattelse af stedet og skaber en ægte oplevelse. Fra små skulpturer og fotografering til store installationer kan integrering af et kunstprojekt i billedet af hotellet være en nem måde at opnå succes på. Tantalo Hotel (foto nedenfor) er et godt eksempel på moderne panting blandet med moderne design.

# 8. Overbelastning af teknologi

Ikke alle leder efter en højteknologisk indkvartering væk fra hjemmet. Tværtimod har folk en tendens til at afbryde forbindelsen i ferien. Men flere og flere hoteller fokuserer på at holde gæsterne "plugget ind" for enhver pris. Det er helt sikkert en god måde at gå på når det kommer til forretningsrejser, et teknologisk venligt rum tilskynder arbejdsstrømmen og i det lange løb gæsternes troværdighed. Nye hoteller giver mulighed for at justere belysning, aircondition og endda vinduesgardiner via smartphones, hvilket ofte viser sig at være en god forretningsmæssig tilgang. En anden tendens er at placere pc-tabletter ved check-in til udskrivning ombordstigningspassager samt at sikre andre selvhjælpende processer, der kræver onlineforbindelse.

# 9. Mindre mønster, mere farve og struktur

Når du er væk, har du normalt mere tid til at udforske dine sanser. Det er sandsynligvis derfor, at hotelværelser let kan slippe af visuelt forstyrrende mønstre og omfavne tekstur i stedet. Giver gæsterne noget de kan føle og endda gå tabt i kan resultere i en mindeværdig oplevelse, en vil de nok gerne gentage. Tilføj et par lyse farver for at animere mellemrum og skabe en beroligende, glad atmosfære.

# 10. Personlige rum

Det er en kendsgerning, at minde om et hotel forbliver hos gæsterne i lang, lang tid, hvis boligoplevelsen er unik. Med dette i tankerne tilpasser hotellets ejere rum som aldrig før. Pop-up hoteller og modulære hoteller er nye koncepter, der langsomt vinder interesse for branchen. Tematiske værelser har også en stærk indflydelse, især når besøgende kun kan prøve en ad gangen.

# 11. Et hjem væk fra hjemmet

Mere end noget, hotelværelser bør give komfort, den følelse af et hjem væk fra hjemmet. Ligegyldigt hvor luksuriøst, teknologisk venligt og underligt tema på værelset, er hygge en vigtig faktor at overveje. Trætilsætninger, inspirerede dekorative genstande, tæpper, gardiner, pejs, tv og mulighed for at spille gæstens yndlingsmusik - alt dette giver et uforglemmeligt ophold.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar