Gør denne 15-punkts tjekliste, inden du starter dit badeværelse renovering

EN badeværelse renovering er en spændende opgave. Men før du hopper på at vælge det nyeste fliser eller badekar design, er der nogle mindre spændende ting at overveje, så dit projekt viser sig som du drømmer om det. Fordi renovering af et badeværelse kan være overvældende, tidskrævende og dyrt, har vi udarbejdet en simpel 15-punkts tjekliste for at sikre, at dit projekt forbliver på rette spor, og renoveringen løber glat.

Leder du efter en entreprenør for at hjælpe med at ombygge dit badeværelse? Udfyld postformularen herunder for at få gratis estimater uden forpligtelse fra lokale entreprenører:

1. Budget

Hvis du ikke allerede ved det, skal du oparbejde en ide om, hvor meget du vil bruge på din badeværelse renovering. Indstilling af et budget hjælper dig med at guide dig, når du træffer beslutninger om, hvad du skal medtage i ombygningen. Når du har fundet ud af, hvad du kan bruge og nedsat det beløb, der er afsat til arbejde, får du en klarere følelse af, hvad du kan bruge på fliser, inventar og ekstramateriale.

2. Tid

Mange mennesker antager, at hvis de ombygger et lille badeværelse, vil det kun tage et par dage, eller i hvert fald vil det tage meget mindre tid end en større. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Afhængigt af hvor mange genstande du skifter i badeværelset skal din entreprenør gennemgå alle de samme trin som et større badeværelse. Planlægningen refererer ikke blot til at definere varigheden af ​​renoveringsarbejderne, men også visse mellemliggende trin som bestilling og indkøb af fliser, inventar, specialbygget forfængelighed eller skabe for at sikre, at de kan leveres, når din entreprenør har brug for dem. Planlægningstid er også afgørende for dem med kun et badeværelse i deres hus, da de bliver nødt til at lave arrangementer hvor man skal tage et bad og bruge toilettet, mens badeværelset er taget fra hinanden.

3. Arbejds rækkefølge

Når det kommer til renovering af badeværelset ved at udføre jobbet i en bestemt rækkefølge, kan du spare dig for meget rydde tid og fejl. Uanset om du nedbryder sheetrock eller simpelthen gentemper, vil du altid starte øverst i lokalet. Remodel dit loft først, vægge andet og gulve tredje, så du kan forhindre skade på dine nye komponenter.

4. Skjulte problemer

Hvis du gør en større opgradering til dit badeværelse, overveje at lave en "fuld tarm". Når du er færdig af en professionel med ekspertise, slutter du med et nulproblemer badeværelse, der fungerer fejlfrit og tilføjer enorm værdi til dit hjem i mange år fremover. Afhængig af husets alder og hvor godt det blev bygget, kan det største skjulte problem du støder på være vandskader, så se efter strukturelle mangler i gulvrammen, ikke korrekt ventileret VVS, gammelt korroderet VVS, ikke-vandtæt fliserbruser / karbad omgiver osv.

5. Design stil og funktionalitet

Når du først starter ud, begynder du at tænke på det udseende, du vil have til dit badeværelse. Der er mange faktorer at overveje som farve farve, flise valg, forfængelighed, brusere, badekar, vandhaner osv. Det kan blive overvældende meget hurtigt, så start med nogle undersøgelser. Du kan begynde at samle elementer, som du kan lide i, hvad der bliver det endelige design på badeværelset, eller du kan vælge et designelement, du vil have på badeværelset, og derefter arbejde resten af ​​badeværelsesdesignet rundt om det.

Design bør arbejde hånd i hånd med funktionalitet, så overvej hvem der skal bruge badeværelset og hvordan, overveje en eventuel videresalg af huset og også tage et øjeblik at tænke på, hvordan badeværelsesdesignet passer ind i resten af ​​huset.

6. Målinger

Der er 3 hovedbegrænsninger, som virkelig gør størrelsen vigtig i renovering af badeværelset: den samlede størrelse af badeværelset (sædvanligvis det mindste rum i huset), placeringen af ​​eksisterende VVS-rør og elektriske ledninger og de typiske standarddimensioner af badeværelsearmaturer. Sørg derfor for, at du har de korrekte målinger og specifikationer, når du går til butikken. Mere frustrerende end at prøve at handle uden målinger er at ende med at købe ting, der ikke passer.

7. Entreprenør

Leje en kontrakt til et tænkeligt DIY job? Jo, det er en smart ting at gøre i betragtning af jobets kompleksitet og vanskelige operationer involveret (el, fliselægning, VVS osv.). Derfor må du ikke overse fordelene ved at ansætte en entreprenør og spare dig selv en masse elendighed og tid.

8. VVS inventar og funktioner

Ingen renovering er færdig uden ombygning eller reparation af inventar og funktioner, hvilket meget godt kunne gøre en separat checkliste selv: bad, badekar, toilet, bidet, håndvask, vandhaner og brusehoveder. Du bør også opdatere eller reparere dine spejle og brusedøre. Du kan også ændre dit badeværelse meget nemt ved at udskifte dørhåndtag, skuffeskuffer og hardware til dine brusedøre. Hvis du har budgettet, kan et nyt sæt bruserdøre helt ændre udseendet på dit værelse.

9. Skabe, opbevaring og hylder

Planlægningsskabe, hylder og opbevaringsløsninger er i de fleste tilfælde et vanskeligt problem. I små, uregelmæssigt formede rum som badeværelset er det endnu mere. De skal være funktionelle og imødekomme alle dine ting, samtidig med at alt er let tilgængeligt, de skal passe ind i det ledige rum og få mest muligt ud af det og på toppen af ​​det hele, skal de se stilfulde ud.

10. Vægge og gulve

Næsten alt materiale kan bruges til at overflade vægge og gulve i badeværelset, så længe det er vandtæt, enten naturligt eller ved hjælp af en uigennemsigtig finish. Afhængigt af dit budget og stil gør keramiske, marmor- og granitfliser smukke og meget holdbare gulve og vægoverflader til bade. Til gulv kan ekstra muligheder omfatte cement (malet eller farvet), vinyl eller vinylplader, som er billige og ser bedre ud end tidligere. Uanset hvad du vælger, skal du altid huske andre vigtige kriterier for at vælge dit badeværelse gulv: holdbarhed og glidebestandighed.

11. Belysning

Et badeværelse kan gøres upraktisk eller retfærdigt farligt uden tilstrækkelig belysning, så planlægge for designbelysning, som er funktionel og skaber også atmosfære. Planlæg for at maksimere naturligt lys først, mens det for kunstigt lys anbefales at have mindst 4 watt glødelampe pr. Kvadratfod.

12. Tilbehør

Selv om det tilsyneladende er ubetydeligt i det større billede af det samlede projekt, er ingen ombygning komplet uden nyt tilbehør. Og overraskende nok, de små ting som nye håndklæder, vaske tøj, sæbe skåle, spejle, håndklædeholdere, bademåtter tilføjer op til den endelige regning. Hvis du er på et budget, vil nye håndklæder være bedre end ingenting.

13. Ventilation

Ventilation er afgørende i et vådt rum som badeværelset. Det er også en vanskelig opgave, der kræver god planlægning: Valg af den rigtige ventilator, den rigtige position til installationen og håndtering af de elektriske ledninger. Dårlig ventilation kan efterlade dit badeværelse fugtigt, mugne og kan endda skade dit helbred. Et godt ventileret badeværelse er imidlertid ikke bare et sundt badeværelse. Kontinuerlig luftstrøm kan også forhindre både nedbrydning af træbeklædning eller inventar og mætning af bygningsisolering.

14. Går grøn

Selvom du ikke er ligeglad med at gå grøn på den ene eller den anden måde, er markedet i retning af dette, så det er noget at overveje. Og der er mange budgetvenlige muligheder for at tilføje en grøn touch til dit badeværelse: et lavt flow toilet, der bruger mindre vand og sparer dig penge i vandregninger; lav VOC eller ingen VOC maling; forfængelighed lavet af bæredygtigt høstet træ genbrugsplader til genbrug af glasfliser osv.

15. Slutrengøring

Den endelige rengøring skal omfatte en grundig rengøring af alt kabinet, indvendigt og udvendigt, kanalarbejde, vægge, gulv, vinduer og lysarmaturer. Selvom man ofte overser i planlægningsfasen, kan man i tilfælde af en større renovering overveje at indgå en rengøringsservice, hvilket betyder yderligere omkostninger, der påvirker dit budget. Hvis du har lyst til at gøre det selv, skal du muligvis tilføje en dag eller to til din første timing.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar