360 ° LAMP

Forbedre boligindretningen sammen med at oplyse stuen er, hvad den nye innovative 360 ​​° LAMP gør. Lampen er designet af Pavel Sidorenko og er færdig med hvid plastik, som har en spejllegeme. Lampen udgivet af lampen er blød og skaber et godt humør for folk i rummet. Lampen er meget nem at montere, og den kommer i 4 forskellige lasermønstre, som giver det en følelse af en skulptur end lysets lys.

Det er et meget kunstnerisk stykke, og det har en form og et design, der giver dig mulighed for at placere hvor som helst i huset. På den måde vil det være en god tilføjelse til en stue, fordi den har en fin moderne form, og den vil også integrere perfekt i et soveværelse, fordi det skaber et meget blødt og romantisk lys, perfekt til det rum. Desuden kan du endda placere det i køkkenet, hvis indretningen gør det muligt for dig. Det er et meget alsidigt stykke. Jeg kan lide alle farverne og måden lyset gør mønsteret synligt på.

Det er et meget kunstnerisk element, og det bedste er, at det også er meget funktionelt. Jeg kan virkelig godt lide det, når det er nyttigt, og grundlæggende funktion som denne finder også en måde at være smuk på. Faktisk er det designerens job. Og denne designer har skabt en meget flot lampe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar