Alii O Kailua villa i Hawaii

Dette er Alii O Kailua villaen, et simpelt og indbydende tilbagetog i Kailua, Oahu, Hawaii. Villaen tilbyder 8 hyggelige værelser og 8,5 badeværelser samt smukke udendørs arealer. Værelserne kan lejes til priser mellem USD $ 8.000 og $ 9.000 pr. Nat. Alii O Kailua villaen er en smuk og moderne strand ejendom sidder på den verdensberømte Kailua Beach.

Villaen er konstrueret i to volumener. Der er et hovedhus og et gæstehus. Disse to områder er adskilt af en resort-lignende pool og et udendørs loungeområde. Villaen tilbyder også en dampbad, et hjemmebiograf, en dejlig gård og adgang til stranden. Kajakker og strand legetøj er også tilgængelige, hvis nogen ønsker et eventyr. Begge dele af villaen har hårdttræ og granitgulve. Der er to rummelige master soveværelser i de vigtigste mængder. De har store vinduer med udsigt over havet og panoramaudsigt. Soveværelserne har også fjernbetjente gardiner og boblebad i badet.

MoreINSPIRATION
  • Lahaina View Villa i Hawaii
  • Den smukke Laguna Beach oceanfront villa i Californien
  • En anden luksuriøs Del Sol Villa i Marbella, Spanien

I samme volumen men nedenunder er der to flere soveværelse suiter. Der er også et stort køkken med et skræddersyet spisebord og en smuk lysekrone. Køkkenet er forbundet med en åben stue med glas skydedøre adskille det fra gården. Gæstehuset omfatter sauna, biograf og fire yderligere private suiter med badeværelser, fjernstyrede gardiner og private lanais med udsigt over havet og poolen. Dette er en vidunderlig destination for afslapning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar