The Amazing Conrad Maldiverne Hotel i Rangali Island

Hvis du ønsker at komme væk fra alle kompleksiteter og foretrækker at gøre det på en luksus måde, skal du ikke kigge mere og bare genoprette "The Conrad Maldives Hotel" på Rangali Islands. Hotellet huser en række private suiter fra storslåede til beskedne med dem alle, der bærer udvejens personlige opmærksomhed og service for alle detaljer, som du ikke engang kan forestille dig.

Der er en specialforretning med havmatsrestaurant og et separat vinrum med årgang og sort, at ingen anden ø kan åbent prale af. Hotellet er helt et paradis og giver dig mulighed for at tilbringe en rigtig mindeværdig tid i skødet af naturen.

MoreINSPIRATION
  • Det fantastiske Hotel du Cap-Eden-Roc
  • Et fantastisk Retreat Hotel fra Peru
  • Huntington - et luksushotel

Først placeringen er fantastisk - det ligner et stykke af himlen på jorden og naturens skønhed er lig med kvaliteten af ​​de tjenester, der tilbydes der af ægte fagfolk. De forsøgte at holde det enkelt og i overensstemmelse med de naturlige omgivelser, så boligen er i små villaer, der er spredt på vand, bygget i traditionel stil, men udstyret med alt hvad du behøver. Jeg vedder på, at du vil komme tilbage, hvis du nogensinde besøge dette sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar