Kunstrammen: Fem ideer at huske på

Kunst er en af ​​de ting i livet, der gør os lidt gode, hvis vi ikke kan se det ... og det gør os enorme mængder godt, når vi kan. Måden som kunst er indrammet og vist på, kan imidlertid være næsten lige så vigtig som kunstværket selv. Og, bonus, selv almindelige objekter kan blive kunstlignende, når de indrammes på passende måde. Visse beslutninger vil helt sikkert variere baseret på ens smag, rum og stykkerne selv. Her er fem ideer ved brug af rammer til smukke og meningsfulde vægdekorationer:

1. Simple, ensomme rammer med matchende hvide mattes tilføjer raffinement til kunst af næsten alle slags. Kunststykkerne selv kan være helt ens, eller de kan kun være løst forbundet, men når de indrammes og vises på denne måde, bliver de straks et galleri. En samling. Dette er næsten en fail-proof rammestrategi, en effektiv standard for nogen, der starter deres kunstudstillingsrejse.

MoreINSPIRATION
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri
  • Tips til oprettelse af en sammenhængende gallerimur
  • En omvendelse af et værelse ved hjælp af billedgalleri

2. Ved hjælp af dæmpet eller sort / hvid kunst eller fotografier inden for rammerne hæves en seers opmærksomhed om rammerne selv. Dette kan være en fordel, hvis dine rammer er smukke og / eller lignende stylede, ligesom dem i denne gallerimur. Dette kan også vise sig at være problematisk, hvis rammerne selv ikke omhyggeligt gennemtænkes. Afviger størrelser og hængehøjder her tilføjer det tilfældigt rustikke layout og fremhæver billederne på en iøjnefaldende måde.

3. Nogle gange kan man ikke have noget at ramme, men rammen selv. Intet problem! Arrangementer som denne fungerer godt, når rammerne varieres i størrelse, form, layout og tykkelse for at skabe interessante linjer og hvidt rum. Men rammebillederne og tonerne skal være ens for at undgå for mange konkurrerende elementer. Tilføjelse af ovaler eller cirkler til blandingen af ​​almindelige vinkelrammer er en vigtig del ved at trække af dette sofistikerede udseende.

4. Lad rammen udfylde motivet i størrelse, stil og farve. Dette er særlig effektivt, når motivet (det være sig et kunstværk eller artefakter eller noget andet) er i sig selv ret almindeligt eller almindeligt. Ligesom disse hvide sten. I sig selv er de nok ikke noget de fleste mennesker vil bemærke, men de er indbygget i disse ligeledes naturalistiske og grove hakkede chunky rammer, de bliver et samtalestykke.

5. Selv om det er mest almindeligt at gøre det, behøver man ikke begrænse indrammede objekter til meningsfulde kunstværker eller artefakter. Dette tv er indrammet i en fantastisk udsmykkede støbning, som er smagfuldt malet i samme farve som væggene for ikke at blive for ekstreme. Denne interessante og unikke ide bliver den pragmatiske, og lad os være ærlige, grimme fjernsyn i en bemærkelsesværdig væghængt. Jeg kan godt lide, hvordan støbeformen efterligner udskrivningen af ​​sengetøjet også.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar