AZ-justerbar børnebordsbænk

Børn vokser hurtigt op. Du kommer aldrig til at indse, når de bliver voksne fra de små og glade børn, og den tid du har brugt i nærheden af ​​dem flyver så hurtigt!

Som lærer, der arbejder hele tiden med børn og har mulighed for at lægge mærke til mange generationer af børn, kan jeg forsikre dig om deres hurtige måde at ændre deres behov og personlighed på. Mit arbejde har vist mig den måde, du skal tilpasse dig til deres forskellige grader af udvikling og forskellige behov.

MoreINSPIRATION
  • Komfort kender ingen grænser - Højdejusterbare skrivebordsmodeller
  • Børnebord med 2 stole
  • Pladsbesparende skrivebord

Den franske designer Guillaume Bouvet tog højde for de samme problemer og skabte dette praktiske justerbare børns skrivebord. Det blev designet i henhold til deres udviklingsstadier og deres behov for alle disse faser.

Dens magnetiske tavle er et perfekt sted til tegning, lege med puslespil eller andre måder, hvor de kan udtrykke deres kreativitet og fantasi. Hvis du klapper ned denne tavle, får du et behageligt skrivebord, hvor dit barn kan gøre sit hjemmearbejde, kan læse, skrive, tegne, male eller andre interessante aktiviteter, der passer til deres alder.

AZ-skrivebordet kan også indstilles til forskellige faser, så dit barn skal føle sig godt tilpas i alle aldre og gøre brug af dets ultrafunktionelle design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar