Den smukke Laguna Beach oceanfront villa i Californien

Denne vidunderlige villa er beliggende i Laguna Beach, Californien, USA. Det er en meget smuk ferie destination for dem, der søger privatliv og komfort. Det tilbyder 3 soveværelser og 3,5 en-suite badeværelser, og det kan lejes til priser mellem USD $ 2500 og $ 3000 per nat.

Ejendommen har en strandbolig med et stilfuldt design og en meget bekvem beliggenhed. Tæt på stranden tilbyder villaen adgang til det fine sand fra Wood Cove. Boligets design gør det naturligt at integrere i omgivelserne. Det har lyse farver, der ligner dem, der findes i naturen i dette område, og dette skaber en sømløs forbindelse fra indendørs til udendørs. Barrieren mellem huset og den private strand er næsten usynlig.

MoreINSPIRATION
  • Luksuriøs bolig i Laguna Beach, Californien
  • Peregian Beach House med havudsigt af Sparks Architects
  • Den private Bayhouse villa i Caribien

Ejendommen tilbyder også en vidunderlig udsigt over havet og stranden og kysten. Villaen er blevet fuldstændig renoveret og omdannet til en luksus strand ejendom. Inde i to af soveværelserne har king size senge, mens den tredje har en queen size seng. Et soveværelse har en privat terrasse og walk-in closet, og de har alle aircondition, fladskærms-tv og eget badeværelse.

Stuen har adgang til en stor balkon med havudsigt. Ejendommen tilbyder også udendørs opholdsområder, en garage og en svømmepøl. Området er stille, rolig og meget afslappende. Det er også et privat sted, perfekt til romantiske udflugter eller familieferier.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar