Den smukt restaurerede White Villa

White Villa er en meget smuk ejendom med udsigt over Santorini, en vidunderlig ferie destination for familier og venner. Villaen blev genoprettet for en tid siden af ​​en arkitekt, der derefter besluttede at leje det til feriegæster. Det har en smuk indretning og placeringen og atmosfæren var så afslappende og vidunderlig, at han ikke bare kunne beholde alt det for sig selv.

Den oprindelige bygning, selvom den ikke var levedygtig, havde mange smukke arkitektoniske elementer som de høje hvælvede lofter og tændermurervægge, der sammen med panoramaudsigterne var den perfekte ramme for et feriemål. Villaen blev derefter restaureret. Det viste sig at være et meget mere moderne rum end forventet, men restaureringen betaler også respekt for den lokale arkitektur og det oprindelige design af bygningen. Arkitekten brugte lokale byggeteknikker og materialer og skabte et moderne rum.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfuldt restaurerede Villa Elia
  • En smukt restaureret hems i en tidligere garagebygning fra Brescia
  • Villa Melissa - en vidunderlig destination i Caribien

Den restaurerede villa tilbyder fire enheder til udlejning på to hovedniveauer. Hver enhed har opholdsstue, spiseplads, køkken og badeværelser. De fire enheder deler i alt 8 soveværelser og 7 fulde bade plus 2 halv bade. Ejendommen omfatter også flere udendørs områder som de ydre gårde, terrasserne og to store boblebade. Der er også en fritidsbassin og en udendørs spiseplads. En pool hus tilbyder derefter et fuldt udstyret køkken og et stort spisebord, et godt sted at tilbringe tid sammen med venner og familie. Gæsterne vil helt sikkert nyde en meget krig og behageligt ophold. {Fundet på welcomebeyound}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar