Beaded lysekroner afslører deres charme og alsidighed

Du er mest sandsynligt bekendt med beaded lysekroner, så der er ingen mening i at diskutere generaliteter. De plejede at være meget populære på et tidspunkt, og de har en meget smuk vintage flair. Nu er de tilbage i stil. Deres unikke design gør dem til at se quirky i moderne interiør og giver dem også mulighed for at passe perfekt i eklektisk interiør. Hvis du undrer dig over hvor du kunne finde et sådant stykke eller hvordan du kan lave en selv, rul ned for at finde ud af flere detaljer.

Gør det selv!

Der er mange måder, hvorpå du kan tilpasse en beaded lysekrone, så den passer til din indretning, og da den grundlæggende designstruktur er så enkel, kan du endda lave en selv. Men lad os starte med noget simpelt, som at give en sminke til en allerede eksisterende lysekrone. Først sættes tape på de dele, du ikke vil have malet. Tag derefter spraymaling ud og have det sjovt. Find flere detaljer om astoriedstyle.

Hvis du virkelig ønsker at gøre lysekronen selv fra bunden, kan Mysimpleobsession vise dig, hvordan du kan gøre dette. Du kan finde listen over nødvendige forsyninger samt de trin, du skal følge. Først skal du male alt. Sæt derefter rammen sammen. Det sidste trin er at tråkke perlerne og vedhæfte dem til rammen.

Normalt har denne slags beaded lysekroner runde ringe på sin ramme. Det er dog ikke den eneste mulighed. Chroniclesofhome viser, hvordan du kan skabe en beaded lysekrone med firkantede rammer. Skær støbeformen i stykker, farv dem, bor små huller, tilføj øjenkroge og saml firkanterne. Resten af ​​detaljerne findes på hjemmesiden.

Det er også muligt at dekorere en eksisterende lysekrone med træperler. Du skal bare lave nogle få tilpasninger som at bore nogle huller og tråkke nogle perler. Du kan tilpasse lysekronen, men du vil bruge perler eller forskellige størrelser og farver. {fundet på tatertotsandjello}

Personliggørelse af en lysekrone virker som en dejlig idé. Du behøver ikke foretage store ændringer, hele ideen er at bare ændre udseendet. Ved at tilføje strandede perler giver du i grunden lysekronen et nyt nyt look, en ny identitet og mere karakter. {fundet på theinspiredroom}

Men nogle gange, hvis du vil have noget til at se præcis, hvordan du kan lide det, skal du starte fra bunden. Sawdustgirl viser, hvordan du kan bygge en beaded lysekrone ved hjælp af simple værktøjer og forsyninger. Når du har opbygget rammen ved hjælp af en wire kurv og nogle kæder, kan du give den den ønskede form, og så kan du helt dække det i perler.

En lignende vejledning tilbydes af Padgetthoke. Her kan du lære at lave en simpel lysekrone ramme og hvordan du kan dekorere den med lange tråde af farvede perler. Du kan male perlerne selv, hvis du foretrækker en bestemt farve, og du kan endda forsøge at give lysekronen et ombre design.

Normalt beaded lysekroner er temmelig store og skal hænge lavt, så et højt loft er påkrævet. Men hvis du laver lysekronen selv, kan du give den enhver størrelse og form, du vil have. For eksempel er den ene funktioner på hjemsøgteinterior rigtig sød.

Hvor finder du beaded lysekroner

Ikke i humør til at starte et DIY projekt. Måske købe en beaded lysekrone ville være en bedre mulighed. Cherise Empire Chandelier er et smukt stykke, som du kan finde på Horchow. Det er håndlavet med en smedejernsramme og turkis og jade glasperler.

Empire lysekrone samt flere andre på Marjorieskourasdesign er tilgængelige i en række forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at tilpasse indretningen og vælge den nuance, der passer bedst til for at opnå den ønskede atmosfære.

En mere romantisk mulighed er Wood Bead-lysekronen, vi fandt på Shadesoflight. Det er et tilbehør, der ville se dejligt ud i soveværelset. De rustikke træperler giver det et meget charmerende udseende og gør det muligt at forblive enkelt og alligevel at være iøjnefaldende.

MoreINSPIRATION
  • Se ud over klichéerne - 11 lyserøde lysekroner med opvokset sjarm
  • 5 lysekroner til 5 forskellige stilarter
  • Elegante og overdådige sorte krystalkroner

Den runde form af Currey & Company Alberto Orb Lysekrone er det vigtigste element, der gør dette stykke skiller sig ud. Selvom strukturen er ret simpel, er det bestemt ikke et tilbehør, der kan ignoreres. Det har en uventet flair og et design, der blander moderne og traditionelle detaljer.

Hvordan man understreger stil med beaded lysekroner

Der er mange måder, hvorpå en beaded lysekrone kan bidrage til en harmonisk indretning. For eksempel benytter den lyserøde lysekrone, der bruges her, den neutrale farvepalet og samler indretningen. {Fundet på kmhinteriors}.

Hængende en beaded lysekrone over spisebordet er en af ​​dine bedste muligheder. Dette giver dig mulighed for at bruge en sådan lysekrone selv i rum, der ikke har højt til loftet. Derudover vil lysekronen forskønne spisepladsen. {Fundet på tastedesigninc}.

Nogle gange kan en beaded lysekrone være et fokuspunkt. Dette involverede normalt en stærk farve som den turkis, der fremgår af denne Marjorie Skouras Lysekrone. Du kan enten købe en farvet lysekrone eller en hvid, som du kan bede maling til den ønskede nuance.

Farven på lysekronen kan vælges alt efter de farvede accenter i rummet. På denne måde vil der være sammenhæng i hele.Den beaded lysekrone hængende over spisebordet matcher i dette tilfælde andre dekorative elementer i rummet som vaser eller gardinerne.

Hvis du vil have lysekronen til at være et fokuspunkt, skal det skille sig ud enten gennem farve, størrelse, form eller anden detaljer. Her kan du se, hvordan lysekronen bliver et fokuspunkt for hele det sociale område, selvom det vises over køkkenøen.

Afhængigt af stilen på rummet kan en beaded lysekrone have en række forskellige indvirkninger. I dette strand-stilhjem var den bedste farveindstilling hvid. Det opretholder en blød og frisk atmosfære, og lysekronens stil fremhæver også indretningens afslappethed. {Found on oharainteriors}.

En beaded lysekrone kan også passe fint i et børnerum. Dette er en Malibu lysekrone med et smukt design og reducerede dimensioner. Det ser ikke alt for sofistikeret ud, og det gør det til en god mulighed for dette rum.

Den beaded lysekrone, der bruges her, samler de to hovedfarver ansat i rummet: hvid og blå. Det lagrer farverne og harmoniserer indretningen. De gyldne accenter er en forfriskende farveændring, der skaber små kontaktpunkter. {Fundet på tobifairley}.

Chanteuse Lysekrone har et smukt standard design i betragtning af typen. Det er en belysningsarmatur, der kan se elegant og stilfuldt ud i en række forskellige indstillinger. Spisestuen er kun en af ​​mulighederne. Det kan også tilpasses til en række forskellige stilarter. {Fundet på anthonywilder}.

Nogle beaded lysekroner kan tilføje drama til et rum. Dette er et interessant eksempel. Det skiller sig ud af en række grunde, størrelsen og formen er kun to af dem. Farven er også et interessant valg. {Fundet på chloe-joelle}.

Nogle beaded lysekroner følger ikke standard look. Denne for eksempel skjuler ikke sin ramme. Faktisk er perlerne simpelthen der for at forbedre lysekronens glamourøse udseende og ikke at overtage dets design helt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar