Belle Etoile tilbagetog i St. Martin

Belle Etoile er en vidunderlig og meget smuk tilbagetog beliggende i Terres Basses - Hillside, St. Martin, Caribien. Det er ikke et meget stort kompleks, men det er ikke ubelejligt. På den måde kan gæsterne nyde mere privatliv. Tilflugtsstedet har 5 soveværelser, 5,5 badeværelser og en smuk udendørs pool.

Belle Etoile er faktisk en meget smuk villa. Ikke kun den tilbyder luksuriøse værelser, men gæsterne kan også nyde den fantastiske udsigt over Caribien og hele den nordlige del af St. Martin. Tilflugtsstedet ligger kun få minutter væk fra de smukke sandstrande og fra byen Marigot. Villaen byder på indbydende og elegante soveværelse suiter og en stor og spektakulær poolterrasse.

MoreINSPIRATION
  • L'Oasis - en drøm villa i St. Martin
  • Den fredelige Huvafen Fushi tilbagetog i Maldiverne
  • Enestående tilbagetog i Cap Ferrat med fantastisk udsigt over Middelhavet

Det er et vidunderligt sted for afslapning. Det er også en fantastisk destination for familier med børn. Puljen er lavvandede adgang, så børnene kan også nyde det. Gæsterne kan slappe af i deres værelser, tage en tur på stranden, svømme i poolen, nyde kaffe eller morgenmad på terrassen og slappe af på loungestole. Der er også et overdækket verandaområde perfekt til romantiske middage.

Det har også dag senge til dovne eftermiddage. Villaen indeholder et soveværelse og fire tilføjelser med eget badeværelse. De er alle store og hyggelige. Værelserne har aircondition, plasma-tv dvd afspillere, cd-afspillere ,, bånd afspillere, stereoanlæg, Wi-Fi adgang og flere andre elementer. Der er også et kontorlokale, et motionsrum, en dampmaskine, vaskemaskine / tørretumbler og et fuldt udstyret køkken. Villaen har en elektrisk gate. Du kan leje værelser eller priser mellem $ 2714 og $ 5857 per nat.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar