De bedste lyskilder til dit drømmende soveværelse

Belysning er afgørende for at definere og afslutte et rums indretning. Hvert værelse har brug for en anden type belysning. I tilfælde af soveværelset er det bedst at vælge subtile belysning. Indretningen og atmosfæren skal være afslappende. Lad os se, hvilke muligheder der er.

Sengelamper.

Lamperne er gode, fordi de sidder på natbordet, hvor du nemt kan nå dem, og de giver dig underligt lys. De er meget nyttige, især hvis du er den type, der kan lide at læse, før du falder i søvn, men også som opgavelys.

Sconces.

Den største fordel ved at bruge sconces er, at de giver dig mulighed for at spare plads. Så hvis du hellere vil bruge rummet på natbordet til noget andet, eller hvis du foretrækker at lyset kommer ovenfra, når du læser, er sconces din bedste mulighed. Du kan have to sconces, en på hver side af sengen eller en enkelt i midten.

Symmetry.

Som vi allerede har nævnt, er det let at skabe en symmetrisk indretning i soveværelset. Sengen går i midten, et natbord på begge sider og to lamper eller sconces supplerer dem. Hvis du ønsker at tage symmetri endnu mere, kan du også bruge spotlights på strategiske steder.

Hængende armaturer.

Der er også en anden mulighed, du kan vælge. Hvis hverken sengelamper eller sconces er til din smag, kan du have vedhængslampe hængende på begge sider af sengen. Du kan supplere dem med en lysekrone i midten af ​​rummet. Vedhængslys er mere iøjnefaldende, så du kan få en større effekt med et simpelt design.

Opgavebelysning.

Når du vælger belysningsarmaturer til soveværelset, skal du først tænke på dine behov. For eksempel, hvis du kan lide at læse i sengen, skal du have opgavelys. Så vælg en bordlampe med et justerbart design, som du kan placere i den højde og vinkel du foretrækker.

Blandede design.

I et stort soveværelse skal du overveje at have forskellige typer belysning. Du kunne have en lysekrone i midten af ​​rummet, sengelamper på natbordene, en gulvlampe i hjørnet og sconces for at belyse kunstværket. Find den bedste kombination til dit hjem.

Indbygget belysning.

MoreINSPIRATION
  • Soveværelse belysning typer og ideer til en afslappende og indbydende indretning
  • Sådan vælger du belysningsarmaturerne til dit hjem - en værelse-til-værelse-guide
  • Living Room Lighting Idéer, der inspirerer os til at tænke uden for boksen

Lav en smuk og afslappet atmosfære med forsænket lys. Du kan bruge dem til at henlede opmærksomheden på en bestemt del af rummet eller simpelthen indpakke hele rummet i en rolig atmosfære. Lav en blød og rolig indretning og skjul accentlys på strategiske steder.

Lysekrone.

Uanset hvilken stil du har valgt til soveværelset, giver en smuk lysekrone altid stor omgivende lys. Også lysekroner kan også være accent elementer og fokuspunkter i rummet. Det er dog bedst at undgå stærkt udsmykkede designs og at vælge i stedet for enkle designs, der kan hjælpe dig med at bevare et roligt udseende.

Cove belysning.

Cove belysning har meget til fælles med forsænket belysning. Det er en form for indirekte belysning, som giver dig mulighed for at fremhæve visse dekorere elementer som loftet. Det giver varmt lys og kan bruges både som primær belysning og til dekorative formål som en accentfunktion.

SKAL LÆSSE TIPS.

Nu hvor du har set og udforsket alle disse muligheder, er du klar til at planlægge indretningen til dit eget soveværelse. Men før du gør det, skal du være opmærksom på nogle få elementer.

Først og fremmest tænk på den type belysning, du har brug for og vil have i soveværelset. Hvis du er den type, der kan lide at læse, før du går i seng, så har du brug for opgavelys. Du kan vælge sengelamper, til sconces, men også til hængende vedhængslygter. Hvis du vil fremhæve visse elementer som et maleri eller en skulptur, så kan du bruge sconces. Hvis du har et hyggeligt læserhjørne i rummet, skal du have en gulvlampe.

Tænk også på, hvordan hvert stykke vil blive brugt. Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvor hver armatur skal placeres og den størrelse, de skal have. Vælg ikke en sengelamper baseret på design alene. Tænk på den højde, de skal have for at lyset ikke påvirker dine øjne. En lampe med svingarm er et perfekt valg i dette tilfælde.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar