The Black Iris Café Indretningsdesign i Montenegro

Black Iris Café er en moderne skabelse af den russiske arkitekt Alexey Nikolashin. Caféen ligger i kystbyen Budva, Montenegro eller Montenegrinske Kuwait. Selvom det hedder Black Iris Café, kan det betragtes som en restaurant. Det serverer græsk, italiensk og middelhavsretter. Siddende i den travle shoppingplaza i Buvda er restauranten altid fuld af mennesker.

Som du kan forestille dig, er der mere til dette sted end blot en simpel restaurant. Der er også et barområde. Indretningen af ​​begge mængder er moderne og enkel. Indretningen er moderne og alligevel rustik, med træmøbler og enkle linjer. Baren er enkel og elegant. Der er træborde og stole, og baren er lavet af samme materiale. Målet er det samme hele vejen igennem. Stolene har brun læder polstring og de er både stilfulde og komfortable.

MoreINSPIRATION
  • Iris Apfels New York Home Interior Design
  • Det italienske Touch of Café B fra New York
  • Café Liberty Interior Design af SHH

Black Iris Café er et stilfuldt og roligt sted, hvor du kan nyde en bid at spise, en kaffe med venner eller en cocktail. Der er mange muligheder at vælge imellem. Atmosfæren inde er afslappet og rolig. Indretningens enkelhed Lad os fokusere på virksomheden og ikke indretningen. Blandingen af ​​sofistikerede og afslappede elementer er i permanent balance. Interiøret er elegant og stilfuldt, men der er også noget bekendt med det. Gardinerne, træmøblerne og atmosfæren får dig til at føle sig næsten som hjemme.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar