The Boden Chair

Her er et møbel, der har evnen til at tilpasse sig en række forskellige interiørdesigner. Boden stol er et elegant og enkelt møbel med bløde kurver og et slidstærk design. Den har en vinklet høj-ryg og en stærk tilspidset base, og den har en unik form skabt til komfort. Med en hyggelig stol som denne skal du være i kø for at kunne bruge den i dit eget hjem.

Stolen har ibenholtsfarvede ben, stramme puder og en kombination af 64% polyester og 36% rayon jacquard. Dimensionerne af Boden stolen er 35w 37d 38h, med 17h sædehøjde og 32h arm højde. Stolen producerer i North Carolina ved hjælp af kvalitetsmaterialer. Hvad angår farven, kan du vælge mellem mere end 200 stoffer, der er tilgængelige for brugerdefinerede ordrer. Start med at designe dit eget møbel, der ville perfekt gran i dit hjem og ville matche resten af ​​din indretning.

MoreINSPIRATION
  • Lauren Chair med en smuk blomstretryk
  • Enkel og Casual Green Color Blakeley Chair
  • Club 2-pladser fra Arhaus

Du kan købe Boden stolen til $ 1.199,00. Hvis du kan lide dette bemærkelsesværdigt behagelige stykke, og du vil have flere lignende genstande, kan du også vælge Boden Ottoman, lavet af de samme materialer og dele et lignende design. Du kan designe den for at matche farven og stoffet. Også Boden stol og ottoman er tilgængelige i læder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar