Kassen dekorative radiator

Ligegyldigt hvor stort vores hjem er, på et tidspunkt behøver vi stadig mere plads. Vi har tendens til at fylde vores hjem med ting, vi opfatter som nødvendigt, og de tager alle plads. Derfor forsøger designere at komme med ting, der kan opfylde en dobbelt funktion. Et eksempel er boksen enhed. Det er både en opbevaringsenhed og en radiator.

Boxes-enheden er en del af HIT-samlingen, og den er designet til Deltacalor. Det er faktisk en ramme med et minimalistisk design og en slank og smuk form. Det tjener også som ramme til tre bokse. Kasserne er lavet af ultraklar polymer-methacrylat. De kan bruges som handskerum, tårnskinner og lige opbevaringsrum til dekorationer, tilbehør, måske endda bøger. Stadig, jeg ville tænke to gange før opbevaring af brændbare genstande derinde, fordi bokseenheden også er en radiator.

MoreINSPIRATION
  • Washi Tape Dekorative æsker
  • 2012 Fina Modern Radiator
  • Amazing steel army boxes transformation

Kasser er en varmtvands stål radiator, der smukt blev camoufleret til et dekorativt og funktionelt møbel til hjemmet. Enheden er minimalistisk og elegant. Den har en simpel og elegant form og det er også ret alsidigt. Det ville supplere næsten enhver indretning. Denne eklektiske radiator tager en af ​​de mest usædvanlige og imponerende former. Det er en simpel og funktionel løsning til hjemmet. Det er også godt for små boliger, fordi det tager plads, men det tilbyder også noget i bytte.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar