Bridge Contemporary Mountain Retreat i Telluride, Colorado

Bridge House er en moderne bolig designet af Tommy Hein. Det er et smukt bjergudsigt beliggende i Telluride, Colorado. Huset har et spændende design, der blev udtænkt specielt til dette projekt. Arkitekten Tommy Hein mener, at ethvert hus skal være unikt, og det skal svare på områdets unikke egenskaber. For at kunne gøre det, levede han fra landet og lærte hemmelighederne på stedet, før han kunne komme på skitse. Hvis dette ikke siger dedikation, ved jeg ikke, hvad der ville.

På stedet var der naturlig tegning, hvor vand løber ned ad bjerget, og arkitekten vidste fra starten, at han måtte indarbejde på en eller anden måde i designet. Nu løber vandet ned ad bjerget gennem centrum af ejendommen, afgrænser og forbinder samtidig de to dele af huset.

MoreINSPIRATION
  • Tucson Mountain Retreat ved DUST design
  • Eco-friendy mountain moderne hjem i Colorado
  • Mountain Retreat efterligner landskabet omkring det

De offentlige rum i huset har gulv til loft vinduer, der giver en smuk udsigt over bjergene og skaber forbindelse mellem indendørs og udendørs. På den anden side er de private værelser indesluttet i sten tårne, hvor atmosfæren er mere intim. Dette er helt sikkert et unikt hus med et usædvanligt men slående design og funktionelt rum. Det er et moderne tilbagetog med et hyggeligt interiør, hvor ejerne kan slappe af og beundre omgivelserne, før de vender tilbage til deres sædvanlige liv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar