Det lyse og enkle M2 House og de fantastiske udsigter bag den

Ved opbygning af et hus er der to ting at tage i betragtning. Den første er det egentlige design og alt relateret til det som intern struktur, indretning, mv. Og den anden er udvendig og den måde det påvirker boligen og dens design på. Du skal tage hensyn til husets orientering, synspunkterne og hele balancen, der skabes mellem de indre rum og det ydre.

En vidunderlig balance kan ses i tilfælde af M2-huset. Beliggende i Bozen, Italien, imponerer denne bolig med sin rene, enkle og meget friske design, men også med den fantastiske udsigt omkring den.

MoreINSPIRATION
  • Gammelt hus gør fra mørkt til lyst og stilfuldt med flotte udsigter
  • Moderne bopæl i Seattle med 180 graders udsigt over søerne og bjergene
  • Clifftop House redesignet til at fange de fantastiske Bay Views

Der er en kontrast mellem det lyse og gennemsigtige hus og det stenede landskab bagved det, men samtidig skaber denne kontrast også balance og skønhed og gør det muligt for hver funktion at skille sig ud mere. M2 huset blev designet af monovolume arkitektur + design.

Den skarpe og rene farvepalet, der er valgt til dette projekt, giver huset et meget frisk og også sofistikeret udseende. Med hensyn til design og struktur indeholder huset to boliger under et tag. Hver etage er et separat område. De deler et sammenhængende design med glasfacader og åbne og luftige rum. Det overhængende tag giver beskyttelse og skygge, og en kontinuerlig væg adskiller dagområdet fra natrummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar