Buzzilight filtvedhængslampen af ​​Sas Adriaenssens

Hvis du søgte efter en usædvanlig og iøjnefaldende pendel lampe til dit hjem, her er en ide: Buzzilight. Denne vedhængslampe er designet af Sas Adriaenssens og er en del af Buzzispace kollektionen. Det er et meget iøjnefaldende stykke, der helt sikkert bliver et accentelement i dit hjem. Denne type pendant lamper er egnet til moderne lejligheder eller huse med simpelt interiør.

Buzzilight-vedhængslampen er et slående element, der tjener både som et funktionelt stykke til hjemmet og som dekoration. Det er slående og usædvanligt, men det er også meget alsidigt. Det ville gøre en interessant tilføjelse til næsten ethvert rum i huset, herunder stuen, spisestuen, køkkenet og endda soveværelset, så længe indretningen tillader det. Et andet element, der gør denne lampe endnu mere alsidig, er, at den kan bruges både på loftet og på gulvet. Den fås i to modeller.

MoreINSPIRATION
  • Alvar Alt's bivirkning vedhæng lampe
  • Ogle Pendant Lampen af ​​form os med kærlighed
  • Imponerende Disque Pendant Lampe

Lampens faktiske design er ret fleksibel. Det er lavet af en stålstruktur dækket af strimler af isolerende filt. Dette gør det muligt for lampen at påtage sig forskellige former, og det giver brugeren mulighed for at lege med det og ændre sin form. Desuden kommer Buzzilight lampen i forskellige farver. Du kan vælge iøjnefaldende nuancer af fuchsia, grøn, rød eller for noget lidt mere neutral, såsom stengrå, sort eller hvid. Lampen leveres i to størrelser: L, med dimensioner på 58x58cm (BxH) og XL, der måler 94x94cm (BxH). Vælg den størrelse og den farve, du kan lide, og du får et vidunderligt stykke til dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar