Calvin en-skuffesbordet

Natbord er altid søde. De er som mini-skabe, der altid sidder ved din side og ser dig sove. De er altid der, hvor du har brug for et sted til at hvile din bog, når du falder i søvn, for at placere din telefon, så du har den ved din side eller til at lægge et glas vand til, når du tørster i midten af ​​natten.

En stilfuld version af det er Calvin natbordet. Det er et dejligt møbel med et simpelt men smukt design med rene linjer og med de perfekte dimensioner. Det er bare hvad du har brug for i soveværelset. Det har også en skuffe, hvor du kan gemme dine bøger, magasiner, fjernbetjeningen, telefonen eller andet, du gerne vil have ved din side om natten. Det er udformet fra Pacific Coast Maple Wood med en smuk mokka plet og den har en rustfri stålknap. Det unikke trækorn gør denne vare unik. Træet, der bruges til at lave natbord, kommer fra en af ​​de mest omhyggeligt forvaltede skove i verden.

MoreINSPIRATION
  • Den kompakte Anders One-Drawer Natbord
  • Den tidløse Calvin lædersofa
  • Den slanke Pavillion natbord

Calvin nightstand er en del af en større møbelsamling, og alle stykker er håndlavet i Oregon af dygtige håndværkere. Det betyder, at de er alle omhyggeligt udformet, men også at hvert stykke er unikt og måske lidt anderledes end de andre. Den har en lak finish til holdbarhed, men også til et smukt look. De overordnede dimensioner af Calvin natbord er 26w 17d 25h. Du kan købe den til $ 479,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar