Camus-samlingen overgår tid til at blive kunst

Hver møbelsamling og designdel er speciel og unik på en eller anden måde. Ikke alle er dog lige så uvurderlige som Camus-serien. Dette er en samling, der bevarer og fremmer en arv af ekstraordinært håndværk, og som skal forstås for dets kunstneriske værdi og for det koncept, det repræsenterer. Møblerne i denne serie inspirerer folk til at finde noget ud over den geometri, der definerer dem. For at disse designs skal være fuldt værdsat og forstået, skal de ses, røre og mærke.

Alle møbler i denne samling var designet til at skille sig ud, men ikke på en slående og overdådig måde. Isadora-stolen er for eksempel defineret af sinuøse linjer, glatte linjer og blide kurver samt en samlet yndefuld charme, der giver den en stærk og følsom personlighed.

Mange af designerne er iboende geometriske, men ikke i traditionel forstand. Designet går ud over simpel geometri og tilpasser den på en meget kunstnerisk måde. Alt er tilpasset, og Atlantis-enheden er en vidunderlig materialisering af alle disse detaljer.

Design som Bolanzas er suspenderet et sted mellem skulptur og møbler. Faktisk er hele samlingen hævet til kunstværket, der går ud over det grundlæggende i funktionalitet og design. Dens stærke kunstneriske personlighed er den afgørende karakteristik, og opmærksomheden på detaljer er næsten overvældende.

Silhuet af Esgrimas bordet er udsøgt. Bestået af flere moduler smukt sammenbundet, har bordet sinuøse former og delikat koniske ben, der gør det til at ligne en ballerina. Mens den øverste overflade er flad, er formen på ingen måde en symmetrisk eller regelmæssig en, og dette er en del af sin charme.

MoreINSPIRATION
  • En møbelsamling der tricks i øjet
  • Moderne møbler kollektion fra The Home Key
  • Kunstnerisk og dynamisk, en samling, der stammer fra sit navn: "Ähair & Chair"

I nogle tilfælde er det svært at forstå, hvad funktionen af ​​et design er. For eksempel er dette et stykke kaldet Balzac, og det fungerer som et kabinet. Det kan bruges som en kommode til soveværelset, men også som en opbevaringsenhed til gange, spisestuer og endda hjemmekontorer. Fordi designet er så usædvanligt og så lidt forbundet med trends eller stilarter, åbner det døren for alsidighed.

For andre design er funktionen mere åbenbar. Savoy bordet, for eksempel, skjuler ikke sin rolle på nogen måde, selvom det skiller sig ud på den smukkeste måde. Rammen og toppen er forbundet og danner en 3D-skulptur, der trækker brugeren ind. At toppen er klar og lavet af glas er en detaljer, der er helt afgørende for designet.

Som vi nævnte før, er designene i denne samling ikke knyttet til nogen bestemt stil eller trend. De er uden for sådanne påvirkninger og menes at være tidløse. I tilfældet med Sara Bond spisestole er der en subtile antydning af klassisk elegance, men designet som helhed er langt mere komplekst end det.

Det er lettere at tænke på dette som en skulptur mere end en stol. Ladysting er et af de mest visuelt imponerende stykker. Stolen design er stærkt forenklet, men samtidig er den også meget tilpasset. Det har denne fluiditet, der giver det et unikt og fascinerende udseende. Det er designet som denne, der gør os i stand til at forstå, at Camus-samlingen blev skabt for folk, der var afhængige af skønheden.

Et andet interessant stykke i samlingen er Colossus-konsollen, der endnu engang fremhæver dette meget skulpturelle udseende inspireret af organiske organer. Men det er ikke bare den form, der gør konsollen og alt andet i samlingen så specielt. De er alle lavet af specielt udvalgte materialer, der bliver rigere og smukkere over tid.

Agrippina tabellerne deler et meget sensuelt forhold. Disse to nestningstabeller kan bruges som et par eller som enkelt stykke, og de opretter en meget smuk dialog hver gang. Desuden er deres design og dimensioner ment at være alsidige, så de kan betjene en række forskellige funktioner.

Alle de møbler, der er beskrevet hidtil, herunder dette stilfulde sofabord, kan bruges i forskellige konfigurationer. Deres designs er meget rige og magtfulde. Disse egenskaber er nok til at gøre indretningen skelnen uden andre funktioner og detaljer. Som et resultat, hold alt andet så enkelt og så grundlæggende som muligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar