Den afslappede BarQue restaurant i Athen

Når vejret ikke er fint udenfor, har vi som regel alle en ting i tankerne: tag en grill med vores venner. Men det er normalt en meget afslappet aktivitet, ikke typen der passer til en stilfuld restaurant. Alt det var rigtigt, indtil vi fandt dette sted. Dette er restauranten BarQue. Det ligger i Nea Erythraia, en forstad i den nordøstlige del af Athen, Grækenland, og det er en meget afslappet restaurant, hvor gæsterne kan føle sig godt tilpas, ligesom de gør, når de har en grill hjemme med deres venner.

Restauranten er designet af K-studio, og den er baseret på begrebet interaktion. Det er et godt sted for socialisering, med et behageligt og afslappet interiør og løftet om en meget behagelig spise oplevelse. Den indvendige indretning er afslappet og indbydende. Loftet er mørkt og ligner en grill grill placeret på hovedet.

MoreINSPIRATION
  • BarQue indretningsrestaurant i Athen
  • Meat Packing District Inspireret Restaurant i Melbourne
  • Prosopa indretningsrestauranten i Athen

For at fortsætte i samme tone er stencil typografi som den, der bruges til branding kød, funktioner på væggene og overfører legende meddelelser. Restauranten har store borde, hvor du kan sidde med alle dine venner og interagere nemt. Selvom du kommer her alene, vil du hurtigt få venner.

I denne restaurant falder accentet på begrebet social interaktion. Her deler både diners og kokke det samme rum og den samme atmosfære. Alle er venlige og atmosfæren er meget hyggeligt og indbydende. Indretningen blev skabt ved hjælp af materialer og detaljer direkte relateret til miljøet og gastronomiske elementer, der gør dette sted unikt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar