Den charmerende Beresford Terrace 2 i London

Beresford Terrace 2 ligger i en lille region i London, et charmerende alternativ til et hotel. Hvis du nogensinde har brug for et sted at bo i et par dage, bør det være det. Det er et meget dejligt hjem med et design der minder om et sommerhus. Det har stadig mange af de oprindelige detaljer, og det er blevet smukt og trofast renoveret.

Inde i dette lyse hjem er der højt til loftet, duck ægblå vægge, en kombination af moderne og vintage møbler samt den oprindelige pejs, der er bevaret og restaureret. Hvad er straks imponerende om dette hus er, at det på trods af landets charme er det faktisk placeret meget tæt på centrum af byen. Det er som en forfriskende oase, en hyggelig ferie. Huset er meget indbydende og tilbyder et højt niveau af komfort. Det ville være som at bo i et hotel men uden den kolde atmosfære og løsrivne tjenester. Dette dejlige hus giver dig mulighed for at føle sig som en lokal i et par dage og virkelig integrere i omgivelserne.

MoreINSPIRATION
  • The Glamourous Stafford London Hotel
  • Stilfuldt, sofistikeret og miljøvenligt, ì the Boundary Hotel i London
  • Et meget charmerende og rustikt skandinavisk hjem med udsigt over søen

Værten her er en dokumentar maker. Hun dekorerede dette hjem med alle slags skatte, og hun formåede at skabe en mangfoldighed af stilarter, der er smukt afbalancerede. Møblerne indeholder antikke, vintage og moderne detaljer, og det suppleres med personlige dekorationer. Det store soveværelse er beliggende nedenunder, og det har adgang til en smuk have. På samme niveau kan du finde et andet soveværelse med dobbeltseng og en mindre. Ovenpå er opholdsstue og køkken.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar