Den charmerende Petit Chateau 1850 i de franske alper

Denne tid på året, når du kigger ud af vinduet og ser de triste træer og alle folkene skynder sig for at komme hjem på grund af det kolde vejr, ønsker du at du var et sted langt væk, hvor ingen af ​​disse ting ville være virkelige. Men vinteren er ikke så dårlig. Der er også steder hvor dette er den bedste sæson at nyde. Et af disse steder er denne dejlige hytte.

Beliggende i det populære skisportssted Courchevel i de franske alper, er Petit Chateau 1850 en charmerende hytte beliggende lige ved kanten af ​​Bellecote Piste. Den luksuriøse hytte ligger kun 5 minutters gang fra centrum af Courchevel 1850. Med bil kan du nå det på kun 2 minutter. Denne smukke skihytte er en af ​​de bedste i byen og tilbyder fremragende og udsøgte forhold og service. Med 12 + 2 sover, tilbyder hytten også 7 en-suite soveværelser.

MoreINSPIRATION
  • Chalet Grand Roche - En Juvel I De Franske Alper Komplet Med Luksus Egenskaber
  • Hvidpearl Chalet i de franske alper
  • 25 hyggelige og indbydende Chalet soveværelser ideer

Det centrale kendetegn ved indretning og indretning er luksus. Alle værelser er smukt indrettede og indrettede med en kombination af rustikke og moderne elementer og påvirkninger og danner en harmonisk og meget indbydende atmosfære. De smukke trælofter og synlige bjælker kombineres ofte med træpanelvægge og træmøbler. Dette gør suiterne og værelserne føle sig meget hyggelige, varme og indbydende.

Boligen tilbyder udover alle disse charmerende værelser et spa med indendørs swimmingpool og jacuzzi. Dette er en af ​​de mest tiltalende træk ved hytten. Gæsterne kan også nyde et fitness- og massagerum, en hjemmebiograf, Wi-Fi på alle værelser, satellit-tv. Dette er også en stor familie destination, da det også omfatter børns legerum og soveværelse med køjesenge. Petit Chateau er faktisk et drømmende vintermål for familier, venner og alle, der elsker hyggelige skihytter og smukke udsigter. {Fundet på myfancyhouse}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar