The Chic European Farmhouse spisebord

Dette er spisebordet Honey. Det er et meget simpelt, men også meget smukt møbel. Den har et minimalistisk design og en meget enkel struktur, og det gør det også meget alsidigt. Det var grundlæggende designet som et spisebord, men det kan tilpasses brugerens behov, og det kan også sagsøges som et skrivebord, for eksempel eller som en displayenhed.

Honningens spisebord måler 104 "Wx47" Dx29.5 "H. Den er håndhugget i overdimensionerede proportioner, og den har et meget simpelt, men meget smukt design. Det er en slags europæisk bondegård antik. Det har et simpelt og rustikt design. Honningens spisebord er lavet udelukkende af træ. Den har stærke og holdbare ben og en håndplanet plank top med autentisk peg detailing. Da der ikke er to stykker af træ, vil hver tabel også være unik. Hver af dem har forskellige korn og knuder, og dette betragtes ikke som en mangel, men et eksempel på naturlig skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Enkelt og smukt Howe spisebord
  • Den Maverick runde spisebord
  • The Nightfly Rectangular Dining Table

Bordet har en rig honningfinish, dermed navnet. Det er vokset og har et blankt udseende. Honning spisebordet er blevet håndlavet af bæredygtige. Ovntørret massivt mangotræ. Det har også en rig honning finish og naturligt forekommende korn og knuder. Spisebordet kan rumme op til 10 personer, og den er tilgængelig for 999 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar