The Chic Harborview Hills Home af Laidlaw Schultz Architects

Dette stilfulde moderne hjem er beliggende i Corona del Mar, et velhavende kvarter i byen Newport Beach, Californien. Det var et projekt af californisk-baseret designstudio Laidlaw Schultz Architects. Klienterne anmodede om et moderne hjem med enkel arkitektur og med et stilfuldt design. De ønskede noget unikt og noget der ville skille sig ud.

Huset var også nødvendigt for at være egnet til kundernes voksende familie, så deres arkitekter havde brug for at huske det, da de designede og strukturerede huset. Placeringen var stor. Huset ligger på en stille gade, privat og perfekt til kunderne og deres voksende familie. Holdet designet huset med et funktionelt struktureret interiør. De private og offentlige områder er adskilt og afgrænset af en simpel linje. Ved indgangen er en tegnsæt mur synlig. Det har et glidepanel, der afslører garageporten og skaber forbindelse mellem disse rum.

MoreINSPIRATION
  • Peregian Beach House med havudsigt af Sparks Architects
  • Stilfuldt privat bolig af Belzberg Architects
  • Hjemme i Santa Monica Hills kapitaliserer på Jaw-Drop Visninger

Det samme skydepanel tilbyder også adgang til den indre gårdhave. Der er en meget stærk forbindelse mellem det indre og det ydre rum. Ejendommen indeholder også en udendørs pejs og en smuk pool. Der er også et udendørs område adskilt af skydedøre. Der er en vis kontinuitet mellem disse rum. Når skydedøre og åbnes, kan huset let omdannes til en slags udendørs pavillon. Interiøret er minimalistisk, med store vinduer og glas skydedøre. Møblerne er moderne og meget enkle, og de anvendte farver er for det meste neutrale med nogle indlæg af blå og orange.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar