Den Chic Imola Røde Stol

Som normalt kommer BoConcept-teamet op med enkle, elegante og komfortable møbler, der også er overraskende alsidige. Denne gang tilbyder de os Imola-stolen, et minimalistisk og moderne møbel, der let kan laves i stuen, terrassen, soveværelset, men det passer bedst til et kontor.

Imola stolen fås i både stof og læder i en række forskellige teksturer og farver. Denne særlige model er vist i rødt Salto læder, der passer det smukt. Dimensionerne af Imola stolen er følgende: H43½xW37½xD39 ". Denne smarte stol er tilgængelig til priser fra $ 2.595, afhængigt af hvilken type polstring og de materialer du vælger. For eksempel koster denne røde læderversion $ 3.599.

Imola-stolen kombinerer funktionalitet med komfort og skønhed. Sædet er fyldt med højt fjedrende skum, der giver luksuriøs blødhed og rammen er sur af slidstærkt og robust metal. På grund af sin buede form følger Imola stolen menneskekroppens silhuet og er dermed et meget behageligt møbel. Til modeller med stofbelægning anbefales regelmæssig rengøring. Det betyder, at du skal støvsuge ofte og bruge tekstilplejeprodukter. For dem i læder skal du blot bruge en tør, blød klud. Imola stolen er faktisk en slags lounge stol, meget komfortabel men elegant i samme tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar