Bycampen svinger af Annette Hinterwirth

Alle elsker gynger. Det er praktisk taget umuligt at hader dem. Selvfølgelig nyder nogle af os at slappe af i dem, mens andre kan lide at teste modstanden. For dem i den første kategori har vi en særlig vare, vi gerne vil dele med dig. Det hedder Citycamp, og det er en meget inspirerende skabelse designet af Annette Hinterwirth.

Citycamp swing er ideel til udendørs opholdsområder. Forestil dig, hvor dejligt det ville være at bare sidde ned, slappe af og nyde den gentagne bevægelse af swing, mens rammen og gardinerne giver skygge og beskyttelse mod solen. Gyngen er en del af CITYCAMP kollektionen skabt af Annette Hinterwirth. Dette produkt er designet som en alt-i-en udendørs levende enhed til moderne rum, hvor folk kan slappe af og nyde naturens komfort og skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Den Trully Outdoor Wicker Swing Chair
  • CreativeInterior Design Idéer fra Annette English
  • Svingstol af Patricia Urquiola

Det er som et lille tilbagetog, hvor du kan slappe af, sove eller bare bruge tid sammen med venner. Hvis du tilføjer et lille sofabord i nærheden, bliver det alles perfekte sted. Citycamp swing kommer i to farver, Taupe og Krit, der kan kombineres på forskellige måder. Gyngen har også et læderbelastet lastbælteophængssystem, mens daybed har et bord og leveres med en madras eller en overdådig sammenfoldelig madras. Det er perfekt til udendørs områder, og det er både smukt og behageligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar