Kaffebønnerbønnesækken af ​​Johanna Hansson

Bean tasker er usædvanligt hyggelige og komfortable og de er vidunderlige stykker at blive sagsøgt i hjem med en afslappet indretning. De har evnen til at tilpasse sig suerens krops form og konformation og give ham en perfekt position. Bean tasker har også en tendens til at have et vintage look, selvom deres design er faktisk moderne eller moderne.

Vi har også set kaffebønnesække til genanvendelse med flere lejligheder. De har også en unik vintage charme. Så når du kombinerer kaffebønnesække med design af en bønnepose, får du et enestående sortiment af meget komfortable møbler til dit hjem. Med andre ord får du Coffee Fellow. Designet af Johanna Hansson, Coffee Fellow er en del af samlingssamlingen. Det er en jute bean bag, der har en meget interessant historie bag den.

MoreINSPIRATION
  • Customizable kaffekuber af Kazuko Okamoto
  • Tuva Faux Fur Bean Bag - Trækul
  • Den ene af en venlig Vintage Coffee Table Greek Key

Kaffemanden blev lavet af otte genbrugte kaffebønnesække. Deres originale prints og unikke tekstur gjorde dem perfekte til det udseende, designeren ønskede at opnå. Sækkerne blev oprindeligt brugt på kaffeplantager rundt om i verden, og de har alle individuelle udseende. Deres egentlige design afhænger af, hvilke kaffebønner der er mest populære i Stockholm i øjeblikket, hvor de produceres. Ekstremt komfortabel og med et unikt udseende og en retro-chic charme, er Coffee Fellow perfekt til næsten alle typer indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar