Den farverige og sjove Bunny stol

Bunny-stolen har et venligt og sjovt design, som er et møbel, der virker som et produkt til børn, men er faktisk meget mere alsidigt end det. Bunny stol er faktisk en frisk og sjov fortolkning af den klassiske øre stol. Det er en stol, hvor du kan være komfortabel og føle dig ung igen. Du kan altid regne med kaninstolen til et kram. Det har et legende design og et suggestivt navn. Stolen er formet som en kanin, mere præcis som en overdådig version af kaninen.

Bunny-stolen har et legesyet og sjovt design med tæt strapped snor rappet rundt i den bløde og hyggelige krop. Bunny stolen blev designet af Iskos-Berlin. Selvom det er en genfortolkning af et ældre design, ser det stadig frisk og moderne ud. Det ville gøre en smuk og farverig tilføjelse til børnene soveværelse eller legerum. Børnene elsker kaninstolen, men det betyder ikke, at voksne ikke kan nyde det også. Faktisk forbinder mange mennesker formen af ​​kaninstolen med en bedstemorfigur. Genfortolkningen er sjov og ret original. Bunny stol er et meget sødt og hyggeligt møbel, der kan se dejligt ud i et ukonventionelt opholdsstue eller måske som et supplement til soveværelset, biblioteket osv. Alt afhænger af den eksisterende indretning.

MoreINSPIRATION
  • Den farverige Liljevalch Easy stol og sofa
  • Den farverige Prag stol fra Xalcharo Collection
  • Farverige kontorstol makeover

Fordi Bunny stolen har en så unik form og design, er det ikke så nemt at integrere det i en allerede eksisterende indretning. Det kan være meget vanskeligt, især hvis indretningen ikke rigtig giver dig mulighed for at få et så farverigt og iøjnefaldende møbel. Bunny stol er tilgængelig er flere farver og den har stofbelægning. Dens overordnede dimensioner er 120 cm H x 100 cm B x 100 cm L. Du kan tilpasse din Bunny stol med dit valg af stof og farve. Tilgængelig på stedet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar