Det farverige hus modedesigneren Minnie Mortimers

Når du analyserer hjemmet til en offentlig person, forventer du at se imponerende træk og ting, som normale mennesker ikke kunne drømme om at have i deres hjem. Men det er ikke tilfældet med mode designer Minnie Mortimers. Hendes hus er overraskende hyggeligt og indbydende.

Selvfølgelig, siden vi taler om en mode designer, kommer elegance og stil som naturligt. Dette aspekt er også synligt i den måde, at hjemmet er dekoreret. Der er mange kunststykker, der kan beundres overalt i huset. En anden interessant detaljer er det store antal bøger. De er alle omhyggeligt arrangeret på hylder, og farvekontrasten skaber et dynamisk billede. Møbelstykkerne er også elegante og stilfulde. Der er ikke en veldefineret stil, men snarere en kombination af klassiske og moderne elementer, der virker sammen smukt og skaber et behageligt og godt ækvilibreret udseende.

MoreINSPIRATION
  • Modedesigner Alexandre Herchcovitch Sao Paulo Home
  • Spice Fashion Colorful Shop Indretningsdesign
  • Det farverige Chevron House i West London

Samlet set er huset dynamisk og farverigt og formår at kombinere forskellige stilarter og elementer. Dekorationerne er meget smukke og velvalgte. De ser ud, at de virkelig hører hjemme i deres steder. Det betyder, at arrangementet ser naturligt ud, og det er ikke let at opnå. Så som du kan se, er mode designere mennesker ligesom os, der kan lide komfort og gerne have hyggelige hjem. For dem der designer huset og vælger de rigtige kombinationer af farve, kommer tekstur mv naturligt, men det er alt andet end normalt. {Fundet på vogue}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar