Den moderne Edgeland Residence, der forsvinder i jorden

Nogle gange for at være innovativ og at skabe noget unikt behøver du ikke at gå for langt fra nutiden eller fortiden. Du kan komme op med spektakulære ideer ved at gå tilbage til oprindelsen og blot genfortolke det, der allerede var opfundet. For eksempel har denne slående bolig et meget usædvanligt design. Men selv om det ligner en moderne skabelse, er det faktisk en fortolkning af en af ​​de ældste boligtypologier fra dette område.

Edgeland Residence ligger på bredden af ​​Colorafo-floden og har designet og bygget af Bercy Chen Studio. Det er beliggende på en rehabiliteret brownfield site og det er en moderne genfortolkning af det indfødte amerikanske pithus. Oprindeligt blev et hulhus nedsænket og brugt jordens naturlige kvaliteter til sin fordel. Jorden optrådte som et skjold og tilbød termisk beskyttelse og komfort hele året.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Moderne 2-etagers bolig i Brisbane, Australien
  • Moderne Single-Family Residence På Lake Austin

Denne bolig har lånt den sunkne funktion fra det oprindelige design og har forvandlet resten til et eksempel på moderne arkitektur. Ligesom pithusene bruger Edgeland Residence landskabet som et skjold. Det har et grønt tag, der giver det isolering og beskyttelse mod elementerne. Det giver også huset mulighed for problemfrit at integrere i landskabet og næsten forsvinde.

Da boligen er nedsænket i jorden, tjener jorden også som isolering. Det gør det muligt at holde sig køligt om sommeren og varmt om vinteren. Disse elementer er en fantastisk mulighed for maksimal energieffektivitet, især når de kombineres med højtydende systemer.Med hensyn til husets faktiske struktur består Edgeland Residence af to pavilloner. Den ene er den levende kvarter, og den anden er det sovende volumen. At passere fra den ene til den anden skal du interagere med det ydre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar