Den moderne VS bolig ved T3 arkitektur

Dette er Villa VS, en moderne bolig, der blev designet af T3 arkitektur. Det ligger i Aix-en-Provence, Frankrig og dækker et areal på 300 kvadratmeter. Det var et projekt, der fandt sted i 2011 af et team dannet af T3 arkitektur, Luc Lacortiglia, Charles GAllavardin og Christophe Pinero.

Klienterne havde allerede en bolig på dette plot, men de ønskede at give det et nyt udseende, en mere moderne, der ville medvirke til at bringe en helt ny identitet til huset. For at gøre det, foreslog arkitekterne en mere radikal løsning. De besluttede at erstatte det tidligere gårdshus en del af bygningen. Tilpasning af den del var ikke let. De tilføjede en ny træramme struktur, der nu er vært for en rummelig stue og en en-suite soveværelse.

MoreINSPIRATION
  • Enkel moderne bolig ved Brian Dillard Arkitektur
  • En moderne trio bopæl i Grækenland
  • Moderne East Hampton Residence af Blaze Makoid Architecture

Den del af huset, der er bevaret, er i øjeblikket dedikeret til børn og vens værelser. Det ser ud til, at den engang kaotiske struktur af dette hus er blevet organiseret. Det er nu en praktisk og funktionelt struktureret bolig med et nyt udseende. Huset fik en ny facade lavet af industrielt stålplade, der er blevet efterladt til rust under oliventræerne, derefter fastgjort og lakeret på stedet, før det blev tilfældigt formet og implementeret af håndværkerne. Hvis du også tager højde for den store udendørs pool, omdannes dette hurtigt til et ideelt hjem. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar