'Conversation' sektionssofa af Giorgio Soressi

Sofaen eller, afhængigt af sagen, sektionen, spiller en afgørende rolle i enhver stue. Det er de stykker, som det er centreret om hele indretningen af ​​rummet. Sofaen eller sektionens hovedrolle skal være at tilskynde til social interaktion og tilskynde til samtale. Ud fra denne premiss har designer Giorgio Soressi skabt "Conversation" sektionssofa.

Som navnet antyder, er dette stykke ideelt til stuer eller andre rum designet til at blive brugt til sociale aktiviteter, hvor familiemedlemmer kan tilbringe tid sammen og interagere med hinanden og hvor gæsterne er modtaget. Sektionssofaen er designet til Erba Italia. Er har en stærk og holdbar ramme lavet af massivt træ og flerlags træ og har et fjedringssystem med elastisk bånd, polstret med ikke-deformerbart polyurethanskum, som sikrer en forbedret komfort.

MoreINSPIRATION
  • Valgfri Hvilestol af Giorgio Soressi
  • Den elegante Jackson sektionssofa
  • Den klassiske Doyle sektionssofa

"Samtale" har elementer fra både en sofa og et snit og de blev samlet sammen for at tage det bedste ud af begge og skabe et nyt og nytænkt møbel, der ville være alsidigt, og det ville passe i de fleste stuer. Den er også tilgængelig i flere modeller, størrelser og former. Sektionssofaen er dækket af Dacron Du Pont og har ikke synlige fødder. Ryggmetalrammen er også polstret med ikke-deformerbart polyurethanskum, og det er dækket af polyesterfiber og fløjl. Bagpuden er 100% bomuldsstof og er fyldt med en blanding af 70% gåsfjeder og 30% polyesterfiber. Dækserne fås i stof eller læder, og de er aftagelige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar