Cornerstone Restaurant Indretningsdesign i Beijing

Dette er Cornerstone Restaurant. Det er et dejligt og meget indbydende sted med et stilfuldt og hyggeligt indretning. Restauranten er beliggende i Beijing, Kina, på det sydvestlige hjørne af et kontorstårn. Det blev designet af Studio Ramoprimo, og det blev lige afsluttet i 2011. Restauranten dækker et areal på 360 kvadratmeter og indeholder stærke vægge og en simpel men holdbar konstruktion.

Arkitekterne designet denne restaurant som et velorganiseret rum med en funktionel indre struktur. Det omfatter et stort køkken, en bar tæller, en spiseplads, et pizzaområde, et lounge hjørne og en vinkælder. Holdet, der designede restauranten, besluttede at bruge en blanding af både naturlige og kunstige materialer. De brugte børstede stålplader, træ, mursten, reflekterende glas, sorte jernprofiler og spejle. Resultatet var en moderne og chic restaurant med en økologisk touch.

MoreINSPIRATION
  • Luksuriøs Anjelique Restaurant Interiør Design
  • Hot Paper Restaurant Indretningsdesign i Polen
  • Cantina Mexicana Restaurant Indretningsdesign

Det kontrasterende design har en kombination af ru og glatte overflader. Atmosfæren inde er varm, behagelig og indbydende. Det tilbyder det perfekte miljø til spisning. Loungen og barens områder har naturlige trægulve. Der er to vigtigste spisepladser, og de er begge placeret på forhøjede platforme. De har store mørke træplader og søjlebeklædning. To centrale vægge tjener også som farverige dekorationer. De er dækket af en collage af forskellige mønstre af mursten farvet i gul, rød og grå. Samlet set er dette en meget indbydende restaurant, både stilfuld og varm.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar