Den hyggelige Ryder gyngestol

Gyngestole er store. De er en af ​​de mest komfortable møbler. Gyngestole er blevet et symbol på de gamle tider, og for mange af os er de en påmindelse om vores bedstemor. Ikke desto mindre har gyngestole udviklet sig siden da, og nu er de moderne møbler klar til at være en del af vores liv endnu en gang.

Ryder gyngestolen er et særligt attraktivt møbel med et simpelt og elegant design. Den har en solid aske træ ramme og blød polstring for ekstra komfort. Det har et skandinavisk inspireret design og et meget afslappende og beroligende udseende. Det er svært at se på det uden at have lyst til at sidde ned.

Stolens massive asketræramme og den bygfarvede overflade ser meget smuk ud, når den kombineres med den grå mikrofiberbelægning. Dimensionerne af Ryder gyngestolen er 31 "w x 38" d x 32,5 "h og sædhøjden er 13 ''. Denne hyggelige stol vil vende ethvert hjørne af stuen, soveværelset, dæk eller ethvert andet sted i et afslappende område. Stolen blev dog designet til indendørs brug. For at forhindre falmning bør du holde stolen ude af direkte sollys. Brug også en fugtig klud eller en svamp til at rengøre den og brug støvsugeren til sprækkerne. Du kan købe Ryder gyngestolen til EUR469.94.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar