The "Cracked" Family House

Det såkaldte "krakket" hus er et hus med placering i Heyri Art Valley, et sted i Paju, Sydkorea. Det er en imponerende bygning, der har mange moderne designede værelser under samme tag; ideen om "krakket" står for det delte rum beliggende i centrum. Huset kan bruges både som to selvstændige huse, hvis familiemedlemmer føler sig nødt til at have noget privatliv, deres eget rum, hvor ingen interfererer eller som to dele i et hus.

Hele bygningen er så stor som en blok, dette moderne hus spredes over 3.000 kvadratmeter og det er bestemt designet til familier med mange medlemmer, designet af Mass Studies. Indvendige rum tilbyder en slags moderne kontinuitet; anden sal har en rektangulær form, værelserne er adskilt intelligent og folk kan drage fordel af hvert hjørne, der faktisk er et smukt stort rum, værelserne er meget store, enkle og komplekse på samme tid.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familie Hus i Klokočná, Prag
  • Smukt familiehjem i Barcelona af Ferrolan LAB
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia

Der er ikke mange møbler kun for at udfylde rummet, tværtimod er der en perfekt andel i alt, fra former, brede glasvinduer, til farver og detaljer, der giver personlighed til et hus; blomster, træborde og stole, lamper, alle mulige nødvendige enheder, malerier til grøn beton, vægge af rustfrit stål og den hyggelige have omkring denne familiebolig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar