Den kreative ballonlampe af Estiluz

Balloner er en af ​​de mest enkle og sjove ting, der nogensinde er opfundet. De er meget enkle, men de er også sjovt at lege med, og de laver også smukke dekorationer. Vi bruger dem til fødselsdagsfest, bryllupper, som en god gave til en syg ven og vi ser dem hos karnevaler. Så hvorfor ikke medtage dem ud i hverdagen? Nå, når jeg siger, at jeg ikke henviser til rigtige balloner, men kun til formen.

Dette er ballonlampen. Det er en meget enkel men meget kreativ og sjov lampe, der er designet af spanske dekorative belysningsproducenter Estiluz. Det er en meget sød og også meget alsidig lampe. Det ville se rigtig godt ud i et barns soveværelse på grund af formen og det legende design, men det ville også lyse op i andre rum i huset. Det ville se smukt ud i en moderne stue eller endda i soveværelset.

MoreINSPIRATION
  • Suspension lampe med forskel
  • Donut bordlampen
  • Den stilfulde Mia bordlampe

Ballonlampen er meget genial og meget enkel, ligesom den rigtige ballon. Lampen gemmer fluorescerende pærer. Den har en skygge lavet af satiniseret polyethylen, der gemmer alt, hvad der er indeni og også skaber et flot matlook. Lampen har også en vægversion. Den har fint rødt kabel og hænger fra skyggen, og det tjener også som omskifter. Ideen var klog, og det endelige produkt er virkelig geniale og flotte. Tilgængelig for 262 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar