Den kreative Elastico væghylde

Opbevaring er ophørt med at være et problem, når vi indså, at vi skal være kreative og tænke ud af kassen. I stedet for at spilde plads med tunge og store skabe, vælger vi nu reoler eller tilpasningsmøbler. Elastico er en anden type hylde. I modsætning til de traditionelle hylder har denne ikke et traditionelt design. Det er ikke lavet af stabilt træ eller metal. Elastico, som navnet antyder, er et meget fleksibelt møbel.

Elastico blev designet af Arianna Vivenzio i 2011. Det var designet til Karl Andersson & Söner, og det kaster et nyt lys på hele konceptet af hylder. Elastico er en meget fleksibel hylde, måske den mest fleksible af alle. Dette skyldes, at det rent faktisk har elastik i sin sammensætning. Hylderne består af to træpinde med en ring af elastik indpakket omkring dem. Inden for denne ring kan du lagre stort set alt. Det er fantastisk til opbevaring af bøger, og det er særligt praktisk, fordi det ændrer form og tilpasser sig dine behov.

MoreINSPIRATION
  • 10 kreative væghylde design ideer
  • Spine væg hylde til smalle rum
  • The Coaster Bookcases Casual Corner Hylde

Elastico tilbyder dig frihed og det opfordrer dig til at personliggøre dit rum. Det er et smart og originalt design. Du kan bruge denne fleksible hylde til at gemme bøger eller bokse eller for at vise alle mulige ting. Selvom det måske ikke virker meget stærkt, kan hylden holde op med alt, hvad en normal hylde gør. Elastico er lavet af egetræ og findes i to modeller: med naturlig finish og med sort plet. Den kommer altid med sort elastik.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar